Фанфіки українською мовою
    Попередження щодо вмісту: Ж/Ч

    «Отже… Ти сказала Рану, що ми просто друзі?» Ріндо знімає свій піджак, коли заходить у квартиру, дещо повільно й, здавалося, занурений у роздуми.

    Закривши книжку, ти розгубленими глянула на нього. Так, ти сказала це старшому Хайтані, але не так, щоб ти мала ще якусь назву цим відносинам.. Ніхто з вас не поводився як друзі, але, знаючи Ріндо, ти не хотіла припускати. Він не був типом хлопців для відносин.

    Він кивнув, перш ніж схрестити руки. «Ми не просто друзі та ти це добре знаєш.»

    Ти здивовано закліпала від цих слів. Пересуваючись, ти сиділа прямо, поклавши книгу на підлокітник дивана, перш ніж заговорити. «Тоді, що ми? Будь ласка, поясни мені.»

    «Кожний ранок ти прокидаєшся в моєму ліжку, носиш мій одяг, вкрита моїми слідами після кожного разу, коли ми трахаємося, чи ти не можеш згадати цього? Ти практично живеш зі мною. Коли ми вільні, то все робимо разом. То ж, ти хочеш сказати, що ми просто друзі? Це повна фігня.»

    Він мав рацію.

    «Так, але ти ніколи не говорив про це…» пробурмотіла ти, граючись з краєм своєї сорочки… його сорочки. Піднявши руки, щоб потерти обличчя, ти нахмурилася. «Ти хочеш, щоб це було щось, Рін? Або ти просто розлючений, що не був поруч, щоб зробити якийсь злісний коментар Рану».

    Слова прозвучали швидше, ніж ти подумала, але тобі потрібна відповідь. Жоден із вас не надто захоплювався почуттями.

    «Чорт, ні. Якби я не хотів, ти справді думаєш, я б витримав це? Мені подобається це- Мені подобаються ми. Я хочу, щоб деякий час так було. Крім того, — почав він і піднявся, щоб стати перед твоїм сидячим тілом, опустивши руку до твого підборіддя, коли він нахилився вниз, — я думаю, що ми закрили той факт, що я розчленю будь-кого, хто доторкнеться до тебе.

    Ти закочуєш очі та легенько притискаєшся до його губ. «Ти найбільший мудак на планеті і я не знаю, чому, я опинився тут, але думаю, що ми можемо бути чимось.»

    «Ми обидва обдурені, а всі інші викидають сміття. Ми ідеально підходимо один одному…»

    «Вау, ти мій хлопець десять секунд, а вже встиг назвав мене сміттям. Як романтично, Рін.»

    «Все для тебе, дитинко»

    Оригінал
    Телеграм канал

     

    0 Коментарів