Фанфіки українською мовою

    «Що сталося?» Санзу зацікавлено питає, дивлячись як молодший Хайтані допиває восьмий за ніч келих лікеру, а гучна музика та яскраве неонове світло нічного клубу лише більше посилювали його п’яний і нестабільний стан.

    Зрештою, одруженому чоловіку як Ріндо, варто бути вдома з тобою, його дружиною, а не напиватися до півсмерті в одному із відомих нічних клубів Ропонги о першій годинні ночі. Але ось він, жалюгідно наливає собі ще трохи алкоголю в марній спробі забути про те, як він сумує за тобою. Це було справді жалюгідне видовище, яке принесло Санзу багато задоволення і велику садистську радість.

    «Це тупо!» роздратовано виголосив Ріндо його розфокусований, коли він відкинувся на спинку свого сидіння, зітхнувши. «Вона зла на мене тому що я знову був надто близько до Юкі. Це не моя вина, мені довелося поглянути через її плече, щоб прочитати проклятий звіт. Всі знають що я маю жахливий зір!»

    «Юкі?» повторив Санзу з уже веселою, майже глузливою посмішкою. Він знав, що ви з Ріндо сьогодні посварилися, але він не знав, що це стосується гарячої секретарки твого чоловіка.«Ти маєш на увазі Юкі, яка хоче переспати з тобою від тоді як почала працювати на нас? Ця Юкі? Ой, не дивно, що твоя дружина не розмовляє з тобою»

    «Я не розумію, чому вона звинувачує мене. Юкі навіть мені не подобається. Вона дратує» посміхаючись, відповів Ріндо, потягнувшись до склянки з напоєм, і зазнавши невдачі, побачивши як та почала двоїтися.

    «Окей, але чи казав ти це своїй дружині? Що ти не зацікавлений в Юкі та що вона тебе дратує?» Санзу скинув виклик спостерігаючі як Ріндо продовжує боротися зі склянкою.

    Санзу з недовірою поставив свій напій, на секунду задумавшись, що робити плакати чи сміятися, почувши ідіотську відповідь свого колеги. Зрештою, він вибрав промовчати та просто кинув осудливий погляд у бік Ріндо, змусивши іншого чоловіка збентеженими витріщитися на нього, не в змозі побачити проблему в його неадекватній відповіді.

    І вперше в житті, Санзу пошкодував про свої необережні дражливі та неуважні зауваження, оскільки він не міг нічого робити, крім як в шоці та з легким жахом спостерігати, як очі Ріндо почали сльозитись, а бузкове волосся розсипалося на його схвильоване обличчя, коли він відчайдушно намагався відновити контроль над своїми враженими алкоголем емоціями. Після багатьох років побачивши, як Ріндо отримав поранення, поранений і застрелений, саме думка про те, що ти залишиш його, нарешті зламала керівника Bonten, і він практично зламався. У цей момент Санзу подумав замовити ще один напій, бажано щось набагато міцніше, ніж те, що він пив зараз.

    «Чому він плаче?» перервав його новий голос, і Санзу вилаявся під ніс, коли Ран повернувся до нього з різким поглядом.

    «Так, звичайно» Ран зневажливо відповів, сівши поруч із братом, звернувши увагу на стан свого брата подавши Ріндо склянку води.«Ріндо, випий трохи води. Це трохи освіжить твою голову»

    Розсіяно кивнувши головою, молодший Хайтані тихо зробив кілька ковтків води, перш ніж нервово глянути на Рана, його вираз обличчя знову насупився, коли він згадав насмішкуваті слова Санзу. «Ніа-сан?»

    Ран здивовано кинув зацікавлений погляд на брата. Його не називали так з початкової школи, коли Ріндо з жалем попросив його допомоги після того, як якийсь однокласник вирішив вкрасти окуляри його брата. Незабаром бідолаха та решта школи навчилися боятися імені Хайтані, особливо коли мова йшла про старшого. Однак з того дня Ріндо перестав звертатися до нього таким особливим титулом, бажаючи, щоб його вважали рівним Рану, а не слабким і беззахисним молодшим братом.

    «Це має бути важливим» замислився Ран, вирішивши потішити брата чарівною посмішкою. «Так Ріндо? Що таке?«

    «Не кради мою дружину, добре?» вимагав Ріндо в сльозах, і рука швидко вилетіла з його боку й ледь не вдарила Санзу, коли той обурено вказав на обличчя Рана. «Ти не можеш забрати її. Вона єдина річ у моєму житті яка повністю належить мені, тому я її не відпущу!»

    «Вона належить тільки собі, Ріндо. Ти не можеш так просто це казати» Ран посміхнувся, вважаючи це милим, наскільки його брат був захоплений тобою, Ріндо постійно намагався висловити ці почуття. «А якщо вона захоче піти?»
    «Я буду боротися за неї” Ріндо швидко відповів, на його очах знову засяяли сльозами від думки про цю жахливу можливість. Проте Санзу виглядав так, ніби він повністю закінчив цю розмову. «Я любитиму і дорожитиму нею, тому вона ніколи не захоче покинути мене.»

    «Хіба ви зараз не посварені? Тому що ти не говориш їй, як сильно ти її любиш і цінуєш?» — відповів Ран багатозначним поглядом. «Ріндо, тобі потрібно бути більш чесним зі своїми почуттями. Я знаю, що тобі очевидно, як сильно ти її любиш, але коли ти нічого не робиш, щоб зупинити кокетливу поведінку Юкі, це лише показує, що тобі байдуже до почуттів своєї дружини. Тепер ти розумієш, чому вона сердиться на тебе?»

    «Як мені виправити це?» похмуро запитав Ріндо.

    “Просто скажи їй. Взаємовідносини — це спілкування», — пояснив Ран, перш ніж жестом показати Ріндо випити більше води. Однак молодший Хайтані проігнорував це прохання і вирішив зосередитися на пораді свого брата поговорити з вами, негайно зателефонувавши на ваш номер, перш ніж хтось встиг його зупинити.

    «Я поговорю з нею прямо зараз! Привіт, дружино! Що робить кохання мого життя?» Ріндо ласкаво привітався, перш ніж насупити брови й надути губи. «Ні, я не п’яний. Так, я знаю що пізно… зачекай, зачекай, зачекай! Я маю сказати тобі щось важливе! Я, ем, я люблю тебе. Мені шкода, що я не кажу це так часто, і що ніколи не казав Юкі відчепитися від мене. Я думав що це не потрібно тому що очевидно як я безнадійно закоханий у тебе, але якщо вона тобі не подобається, я можу пустити її на корм рибам… ні? Добре. Ем, ти думаєш, що могла б вибачити мені? Я скучаю за тобою. Ти також?! Так, він поруч. Окей, Скоро побачимось. Папа. Люблю тебе також.»

    Минула лише секунда, перш ніж на обличчі Ріндо з’явилася яскрава, закохана посмішка, його перша посмішка за цю ніч. Санзу просто насміхався у відповідь на це, перш ніж відвернути погляд, щоб перевірити свій телефон, а Ран посміхнувся від щастя за брата. Ви та Ріндо були справді чарівною парою.

    «Дай вгадаю? Я маю відвести тебе додому?» запитав Ран, одразу ж отримавши відповідь, коли Ріндо навіть не встав належним чином з усім алкоголем, який зараз в його організмі. Втомлено зітхнувши, старший Хайтані обняв Ріндо за плечі, перш ніж повести його до виходу з клубу, повернувшись до Санзу, щоб.«Побачимося завтра. Нехай вони запишуть все на мій рахунок.»

    «Хай там як» проговорив Санзу, не відриваючи очей від телефону, коли він допивав залишок напою.

    «Ніа-сан, я думаю, що мені погано», — пробурмотів Ріндо, коли вони вдвох вийшли з галасливого і переповненого нічного клубу. Тільки коли вони пішли, Санзу нарешті вперше за цю ніч відчула спокій і тишу.

    «Ну що ж» зауважив Санзу, коли закінчив свій секретний телефонний запис, усміхнувшись, коли він переглядаючи останні п’ять хвилин того, що щойно сталося. Романтичні зізнання Ріндо тобі були нудотними та, чесно, боляче дивитися. Він знав, що молодшому Хайтані було б більш ніж ніяково, якби хтось побачив цей запис, тож було б не гарно, якби він якимось чином потрапив до групового чату Bonten. «О ні, я і моя дурна незграбність»
    Оригінал
    Телеграм канал

     

    0 Коментарів