Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал
    Попередження щодо вмісту: Ж/Ж

    !! АВТОРКА НЕ Я!!!

    Кредити на авторку:

    _ladygermanotta_ – тік ток

    _quintiny_  – інстаграм

     

    ***

    Її губи на смак як м’ята та вишня, а ніжні, наче оксамит. Юлія охоплює їх своїми, повільно, трохи ворушачи. Тіна завмирає на мить, боячись відповідати на несподіваний, але бажаний поцілунок. А потім здається, зариваєиься пальцями в розкішне русе волосся.

    Фронтвумен смокче нижню губу і трохи прикушує її, металевий смак крові чітко відчувається язиком та вона відразу зализує рану. Регенерація відбувається миттєво, наступні кілька секунд Кароль роздягає поглядом іншу. Вона тиснеться ближче до неї, боїться що це лише сон, Саніна сама притягує її заривається рукою у волосся і пристрасно цілує.

    Вона розслаблюється, подаючись ближче. Відповідає на поцілунок, відкриває рот і відразу сплітається з язиком Юлі.

    Поцілунок віддає тією самою вишнею, а ще порочністю. Вони обіймаються, сидячи на дивані у гримерці, напившись перед цим у барі вина. Точніше напилася Кароль, вона фантазувала про неї. Як дівчина легко погладжувала її по стегнах, як її язик окреслює кожен міліметр рота.

     

    Поцілунок стає наполегливим, переходячи у жагу до боротьби. Тіна стає дикішою, впивається нігтями дівчині в плечі, вона ж міцно стискає її сідниці, притискаючи якомога ближче до себе. Шепче її ім’я і прикушує мочку вуха, народна артистка солодко стогне. Вони цілуються до того часу, поки весь кисень залишає їх тіла. Розпалена плоть контрастує з холодною шкірою Юлії, дівчина повільним поцілунками опускається до ключиці.

    Кароль падає вперед, стогне, ледве чутно, коли губи іншої зачіпають ерогенні зони. Прикушує мочку вуха, викликаючи у неї п’яний сміх. Тіна все ще плутається у волоссі, міцніше притискаючи її до себе. Поцілунки плавно переходять в укуси, а на її молочно-білій шкірі розквітають червоні мітки засосів.

     

    Саніна пробирається руками під плаття, трохи дряпаючи ребра, розстібає бюстгальтер, звільняючи груди. Фронтвумен стискає, трохи відтягуючи соски. Вона опускаючись губами на груди, обхоплює по черзі соски, облизує і трохи прикушує, змішуючи насолоду з збуджуючим болем. Юля облизує ідеальне тіло дівчина і та у свою чергу стогне у всі тяжкі, їй подобається це відчуття. Вона погладжує ореоли сосків, вони твердніють на холодному повітрі. Ще ніхто не був таким вибагливим із нею, вона мріяла про цей момент і нарешті дочекалася. Кароль як метал плавиться під її поцілунками.

    Стогони блондинки розносяться по гримерці оглушальним набатом.

     

    Юля опускає одну руку Тіні між ноги, торкається вологої білизни, проникаючи пальцями під труси. Вона волога та гаряча, а ще така податлива та пристрасна.

    Саніна торкається великим пальцем набряклого клітора, масажує, стискає, відтягує. Рухає пальцями швидко, набираючи одразу ж божевільний темп. Крапельки поту стікають по скронях. Кароль стогне, тремтить усім тілом, то розставляючи ноги сильніше, то навпаки зводячи їх, намагаючись посилити тертя між їхніми тілами. Її соски червоніють, набухають від ласки губ молодшої дівчини. А долоня стає вологою від неї, поки вона масажує клітор, доводячи артистку до шаленого оргазму. Вона витримує оргазм іншої та притягує до себе. Юля охоплює її точене підборіддя і облизує щоку, ненормальний блиск у темних очах видає її збудження. Молодша дряпає спину дівчини і муркоче тій на вушко.

     

    Старша покриває її шию засосами, міцно стискаючи руку у своїй.

    Вона квапливо і жадібно стискає груди, ледь дряпаючи соски і опускається на коліна, стягуючи костюм, а потім і труси. Припадає губами до статевих губ, розсовує їх, цілуючи клітор, охоплює його губами, прикушує. Ласкає язиком, проникаючи пальцями в тіло Юлії. Вона прискорює темп, терзаючи його язиком до шаленої насолоди. Пальцями трахає швидко та в одночас ніжно, дряпаючи стінки піхви нігтями. Опускається трохи нижче, проштовхуючи слідом за пальцями і язик, тепер же торкаючись клітора не тільки пальцями. Тіло Юлі трясе оргазм, перед очима на секунду все пливе і спалахує.

    Саніна різко хапає її за волосся, піднімаючи з колін, штовхає до спинки дивану і навалюється зверху. Вона призовно розставляє ноги, охоплюючи стегна, втискається у дівчину всім тілом, рухає стегнами на зустріч, імітуючи секс.

    Юля проштовхує до блондинки відразу кілька пальців, рухаючи рукою швидко і різко.

    Відводить палці всього на мить, щоб продовжити ласки язиком. Вона голосно стогне, розставляючи ноги. Фронтвумен пестить губами клітор, а інша прогинається в спині, підмахуючи стегнами назустріч рухам. Кароль стогне, приголомшуючи молодшу та можливо інших за дверима. Її губи доставляють дівчині оргазм неймовірний і шалений.

    Тіна знеможено падає на диван поряд із дівчиною, обіймає та цілує у шию.

     

    0 Коментарів