Фанфіки українською мовою

    Коли твій дядько — героїчно загиблий агент таємної організації, не варто очікувати для себе спокійного і радісного майбутнього. Краще готуватись до зустрічі з навіженими скандинавськими богами, чергового апокаліпсису, яскравих паралельних світів і набридливого контролю Ф’юрі до комплекту.

    Цей фік — наймасштабніша моя робота, яку я почала писати ще у 2013 році. Я працювала над нею більше 8 років, мій стиль змінювався і (здається) ставав кращим, а наразі переді мною ще одне завдання — адаптувавти його українською так, щоб це сподобалось і мені, і читачам.

    Фанфік повністю завершено, але частота публікацій залежатиме від моїх здатностей і часу для перекладу. Ви не знайдете його ніде більше — я повністю видалила свій профіль з російськомовного ресурсу і повертатися туди не планую.

    Не чекайте у роботі відвертої романтики — вона не про це. Оригінальна персонажка росла і змінювалась разом зі мною, тому прошу дати їй шанс розкритися у повній мірі від розділу до розділу. Я старалася приділяти увагу кожному герою та героїні, не акцентуючись на комусь одному, хоч оповідь і ведеться від першої особи.

    Таймлайн: рік від подій перших «Месниках», події першого сезону «Агентів Щ.И.Т.» та «Другої війни» безпосередньо включені в оповідання. Події фільмів, що вийшли після, не враховуються, хоча можуть бути частково змінені та використані у сюжеті.

    Основний акцент на пригодах трійки: ОЖП, Локі, Тор. Чекаю ваших відгуків, для мене це дуже важливо 🙂

     

    0 Коментарів