Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал

    Прокинулась я на кріслі.Повністю відкинувши сон я оглянула кімнату.Всі хто йшов з тесту тут.Також представники сімей.От подивишся на них прям шаблон шаблонний.Ну от дайте вгадаю той з голубенькими очима та волоссям і поглядом по тину “ви дурні, а я король” з родини Води, а та дівчина років 16 з каштановим волоссям та білими очима?Вона що сліпа?Ну якщо так подумати, то мене це не повинно чіпати.Але мозок то чує що вона з криги.А інші сім’ї я не пам’ятаю.
    -Еліс, представ себе-прошепотів тато-Ти пам’ятаєш як?
    -Звісно тато-я звісно не пам’ятаю но все-таки з книг що прочитала приблизно знаю.
    Покащо ніхто не звертав на мене уваги.Звісно навіщо їм потенційна головна героїня, а вони сидять чай з цукерками п’ють.Але мене ще цікавить скільки я спала і скільки ще тест будуть аналізувати.Но покащо представити себе потрібно.
    -Доброго дня.Я Еліс Ропун та через кого ви сьогодні в нашому будинку-я поглянула на гостей.Голубенький вже був готовий вибухнути, а біленькі було начхати, а інші були видно роздратовані моїм виступом.Але сказати нічого не можуть, бо головна зірка тут я!
    -Хочу вибачитись за Еліс-почала говорити бабуся-а ще хотілось, щоб ви представились більш офіційно.Якщо на, то буде ваша воля.
    -Пелопс Вант-видно батьки голубенького мають величезну уяву-другий син родини Вант.Маю стихію вода-я вгадала він з води та і назва в родини цікава, але що казати мені в якої фамілія означає бруд на якомусь там язиці.
    -Інес Ледус-ну тут з іменем краще-наслідниця родини Ледус.Стихія лід-ну тут ситуація вже краща з іменем, але назва роду все одно дивна.Дуже небезпечно відправляти спадкоємицю на тести або в них немає інших людей.Потрібно буде прочитати про сім’ї після тесту.Та і мені вона більше подобається.А ще мені цікаво що за фамілії в інших.
    -Олер Гедел-ух який хлопчик прям шаблонний герцог з манг.Чорне волосся та криваво червоні очі ще якщо буде сумна історія тобі прям в точку.Атак доволі гарний-шостий син родини Гедел.Стихіями не володію-а я вже думала що ось мій майбутній чоловік, а він шостий син.Так неприємно.
    -Я думаю ім’я вам непотрібно-почав говорити як я зрозуміла людина з вогню.Він доволі нецікавий весь в чорному і при цьому він в балахоні.Видно якийсь загадковий або синдром восьмикласника.
    -Добре, дякую.Ми вже все зрозуміли-видно бабуся була незадоволений тим що останній не представивсь, але лице потрібно тримати.Мені навіть її жаль.До неї підійшла покоївка та сказала щось на вухо її лице побіліло, але бистро стало звичайним.Вона шепнула її щось в відповідь.Вся кімната була зацікавленна-Аналіз був завершений.Можемо піти та подивитись на результати
    Всі встали та пішли за нею.
    А мене знову взяли на руки та понесли також тато.Оскільки мене цікавило скільки я спала я все-таки запитала і виявилось що 3 години.Я проспала 5 годин!Я не пам’ятаю коли скільки спала в минулому житті.Я тоді працювала дома і мені через це видавали багато роботи от і приходилось спати по 2-3 години через кожні 8.Мало не померла з таким режимом.
    Доки я думала що мені робити з цим тілом ми прийшли до тої кімнати.Всі встали та почали чикати доти коли об’являть результати тесту.Навіть Пелопс був зацікавлений результатами.А мені вже було страшно і як я говорила вже шукаю куди бігти.
    На середину кімнати вийшла бабуся.Покоївка подала її папір з результатами…Довга пауза мені вже страшно, бо щось там то є.
    -За результатами тесту-знову пауза що заставляє має серце виригувало з грудної клітки-Єліс Ропун…є гени декількох стихій та великий запас Еній
    всі в кімнаті замовкли.А я вже знающа що таке буде думала що таке Еній і які в мене гени та що вони роблять.
    Першим подав голос Вант.
    -Я вимагаю повторного тесту-він почав кричати-Я не можу повірити що в родини в якої десять поколінь набуло людей зі знатних родин може бути така особлива дитина!-Він все далі кричав.А я надіялась що він мій шанс на рятунок.
    -Пелопс правий.Ми вимагаємо повторний тест під над зором кожної з сімей-Олер теж був моїм шансом і надіюсь не останнім.
    -Повністю з ними згідна і ще …-Інес не встигла договорити як вікно було розбите і в кімнату влетіло як менше чоловік п’ять.В них зразу полетіли льодини та вода.Одного змогли вбити коли йому голову продірявило льодиною.
    Всі вибігли в кімнати.Всі, окрім мене, бо мене забули.Ззаду мене схопили та приклали до рота тряпку з чимось.Я знову заснула…
    Відкривши очі я зрозуміла що знаходжусь в чомусь по типу карети.Видно технології все-таки були втрачені.Але думати де я вже часу нема, бо карета все таки їде.Повертівши головою я помітила що я лижу на подушці, а напроти мене незрозумілий чоловік що спокійно читає книгу.Після цього я вжалась в подушки надіючись що все-таки не помітили що я прокинулась, але все-таки ні, він поглянув на мене.
    -Рен Телекаджу-він далі продовжив читати книгу “Король демонів покохав мене”.Видно смаку немає.Але сам по собі він гарний.Молоденький років 20,червоне волосся та чорні очі.Ну прям реальний вогонь!Була старшою зафліртувала, але зараз мені 9 і мене викрали.

     

    0 Коментарів