Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал

    Прокинувшись зранку, я зробила щоденну рутину та пішла до університету.

    На щастя по дорозі я не зустріла цю «супер зірку», але мене розчаровувала думка, що я зустріну його в аудиторії.

    І нажаль я була права, зайшовши в аудиторію, Кай сидів на своєму місці і навколо нього зібрались дівчата, щось емоційно розповідаючи йому.По його обличчю можна було зрозуміти, що їх розмови йому не до вподоби. Але побачивши мене, він піднявся, помахав мені рукою і голосно сказав:

    -Тео привіт! Давно не бачилися, я так скучив за тобою. – єхидно посміхнувшись він продовжив – Ти виконала моє прохання?

    Вийшовши з парти, Кай підійшов до мене та хотів дружньо обійняти. В цей момент на мене дивились усі присутні в аудиторії.Через злі погляди дівчат, в яких я забрала Кая, мені хотілося провалитися під землю.

    -Кай що ти виробляєш!? Пішли звідси. – серйозним голосом прошепотіла я.

    На диво він без претензій це виконав.

    Коли ж ми вийшли, я добряче стукнула його по спині.

    -Ай, та за що? – скрикнув він.

    -У тебе ще вистачає совісті в мене питатись за що?Це що за спектакль ти влаштував?

    -Ну по-перше я мав щось зробити щоб ті дівчата відчепилися від мене, а по-друге я ж маю якось підняти твою популярність. Тепер всі будуть знати, що якась ботанка дружить не тільки з мишами які тут бігають, а й з самим Каєм.Так що ти ще мені подякуєш.

    -Якась ботанка, жартуєш? – я вдарила його ще сильніше. – То я маю бути ще вдячна, за те, що тепер мені твої фанатки смерті будуть бажати. – напів криком говорила я.

    -Забирай свій конспект. – діставши з портфеля зошит я кинула його Каю в руки. – І більше до мене не підходь.

    -Ей, ну вибач, я думав ти будеш рада.Ну будь ласка не кидай мене. – жалібно сказав Кай. – Я більше так не буду, вибач.

    Але далі я його не слухала, спокійно зайшовши назад до аудиторії, під пильні погляди, я зайняла своє місце.

     

    Усі пари я знову просиділа дивлячись у вікно. Моя надія що до сьогоднішнього дня без пригод згасла.

    Після останньої пари, я збирала речі повільно, щоб вийти останньою. Коли ж всі вийшли я рушила на вихід, але коло нього стояв Кай. Він збирався щось мені сказати, але я пройшла повз нього так, ніби його там і не було. Я думала він стане доганяти мене, проте повернувши голову, від Кая не залишилося ні слуху, ні духу.

    Сьогодні я б могла відпочивати, оскільки по п’ятницям я не працюю, але не все так просто. На сьогоднішній вечір у мене запланований бій за гроші. Тому я маю підготуватися, щоб не програти жодної копійки.

    Зібравши речі які мені знадобляться, я одяглась і вийшла на вулицю. Зовні було вже доволі темно, але зараз це мене не хвилювало, адже мої думки були зосереджені тільки на тому, як я надеру комусь зад за доволі велику суму грошей.

     

    Зайшовши у темний провулок я підійшла до закинутого складу , де вже було чути крики глядачів, які у весь голос вболівали за своїх фаворитів.

    До мого бою залишалося приблизно 20 хвилин, тому я пішла переодягатися.

    Зав’язавши свої кучері у хвіст та обмотавши руки тейпами я готувалася до виходу.

    Мене викликали на бій, проти якоїсь дівчини, яка видно не перший раз на рингу, оскільки у неї також було татуювання, за яким її називали. У мене на плечі красувався дракон, тому всі хто робили ставки і вболівали за мене – кричали “дракон”.

    Вийшовши на ринг, я на секунду закрила очі.

    Бій почався.

    Я нанесла перший удар кулаком у печінку, доволі дієвий спосіб викликати нудоту у суперника, але на диво вона витримала. Очевидно цей удар розізлив її, оскільки вона намагалась наносити багато ударів у лице, але у неї це не вдалося. Блокувати лице руками було найкращим рішенням, щоб не отримати ушкоджень.Мені залишалося тільки блокувати її удари та очікувати моменту коли вона втомиться та нанести вирішальний удар.

    Цей момент настав досить швидко,тож я нанесла чіткий удар у сонячне сплетіння, а за ним додала хук зліва, який відправив цю дівчину у нокаут.

    Половина залу залилися радісними криками, а інша частина тільки й кричала що бій був нечесним і їм повинні повернути гроші, але мене це не хвилювало. Я стояла посеред рингу,а суддя підняв мою руку на честь того що я перемогла.

     

    P.s. дія відбувається від лиця Кая.

     

    Сьогодні я вирішив розвіятися з друзями катаючись на мотоциклі та глянути на бої без правил.

    Коли ж ми зайшли у приміщення, там вже йшов бій між двома дівчатами. Одна мала кудряве волосся і дуже когось мені нагадувала, але я не міг зрозуміти кого, оскільки вона блокувала лице і нічого не було видно. На тій дівчині було татуювання у вигляді дракона, яке красувалося на її плечі. Коли вона перемогла, суддя підніс її руку догори і я зміг побачити її лице. Я не повірив своїм очам-на рингу стояла Теодора. Діставши телефон я швидко сфотографував її та повідомив друзям, що мені потрібно повертатися додому. Я мав обдумати цю ситуацію.

    Поки я їхав додому, у моїй голові був просто буревій, бо хто міг подумати, що якась непримітна студентка, яка вчиться на відмінно – бере участь у боях без правил. Тепер я зрозумів від чого у неї той синяк на лиці, ось чому вона носить ті рукавички, щоб ніхто не бачив здертих кулаків.

    Коли ж я зайшов додому на столі лежав той конспект, який написала Тео, я вирішив його відкрити. Пролиставши сторінки, я помітив невеликий малюнок котика, який тримав сердечко.

     

     

    0 Коментарів