Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал

    Що ж головну героїню звати Теодора або ж Тео. Їй 21 рік, вчиться в університеті (до речі дуже добре вчиться). Живе без батьків, оскільки її батьки взагалі не піклуються про неї. Гарно малює та любить співати. Є ще дещо але не буду відкривати всі карти. В нашої Тео сірі очі та прекрасні каштанові кучері. А ще невеличке татуювання дракона на правому плечі.

    P.S. дуже любить котиків і тортики з кремом та полуницею!!!

     

    Кай – головний герой. Як не дивно йому також 21 рік, вчиться у тому самому університеті що і Тео (але вже не так добре як сама Теодора). Має власну квартиру, по вечорах працює барменом у клубі, та катається на мотоциклі. У нашого Кая азіатська зовнішність, чорне волосся та такі ж темні чорні очі. У нього також є татуювання але дещо більше ніж у Тео, татуювання починається на правій руці у вигляді змії далі продовжується на плече у вигляді черепу і також на лівому плечі є череп та на правому вусі кульчик у вигляді хреста.

    P.S. любить фліртувати та свій мотоцикл.

     

     

    Перший раз у житті пишу щось схоже, тому надіюся що вам сподобається. Поки що я виклала знайомство але в ближчому часі виставлю сам початок історії:)))))

     

     

    1 Коментар

    1. May 2, '22 at 19:12

      Ну, що ж сказати сонце, персонажі такі як я і думала)За котиків +1 бал
      аа
      .

      Сподіваюсь все вийде написати як ти
      очеш і буде все класно)