Фанфіки українською мовою

    Колекції

    • Розділ 5 Джек , зайшов до своїх друзів, які вже, міцно спали . Він, не став, їх будити, та вийшов на бордаж , дивлячись на компас . Він , показував в , іншому напрямку . Капітан , підняв якір , та попрямував за курсом . На ранок , Спарроу, роздивлявся , у своїй, каюті, рукописи, про скриню . До нього, зайшов Гіббс. Він, дав…
    • Розділ 1 – Що ж…сину – мовив , чоловік , дивлячись на хлопця, 18 років – Можливо, в майбутньому, ти станеш , видатним піратом . Хлопець, посміхнувся , а опісля , глянув на море . Вітер , розвивав, вітрила, звичайного морського корабля . Сонце, припікало, бордаж. Чоловік , пішов до штурвалу . Та вів корабель . Юний , пірат , зачаровано дивився на ,…
    • Розділ 2   День, повільно, перейшов в ніжний, рожевий вечір . Джек, сидів в капітанській каюті, та одивлявся мапу . Тут різко, до нього привели , одного чоловіка , зв’язаного мотузками й кинули на підлогу . Головний помічник Джека , почав мову . – Мій, капітане , цей чоловік, пробрався, до нашого корабля . Капітан, все так же, був, здивований , тільки швидко переводив…
    • Розділ 3 Пірати, махнули рукою , та продовжили свою , роботу. Гіббс уважно дивився на того , думаючи. ,, – Джек…тільки не нароби дурниць ,, Капітан, стояв у штурвалу , та дивився на компас який , все так же, показував за Летючим Голандцем. Тим, часом Норрінгтон вийшов , до своїх підлеглих . – Капітане…ми загубили, невинні душі… На честь Джека – мовив , один…
    • Розділ 4 Коли ті, піднялися до коробля , Джек омив , очами його . Розповіді , батька одразу, в’їлися , в силуети, та розташування корабля . До Джека, підійшов капітан, корабля , й почав мову . – Дуже, рад, бачити, своїх братів, піратів. Джек, глянув на того , трохи зі страхом , відхилившись. – М? Можливо, Чорній Перлині, буде радісно бачити , та приймати,…
    • Опис ще не надано.
    Note