Правда (вся) про підозрілого типа

Мій липень був завалений проектами і я так подумала, що я б сама себе прибила за таку затримку розділа. Тому я знову розбила його на два 🙂👍 Приємного прочитання 😘 P.S.…

Дорого до раю чи знову в пекло

Кім Синмін звичайний хлопець з не най кращими оцінки і поведінкою в школі , юнаку тільки 16 а він вже точно знає ким хоче бути . Художником . Малювати він…

Дорого до раю чи знову в пекло

Кім Синмін звичайний хлопець з не най кращими оцінки і поведінкою в школі , юнаку тільки 16 а він вже точно знає ким хоче бути . Художником . Малювати він…

І доля невдумливо зникла у славі…

  Я неначе відімкнувся від Землі. І гарячий доторк твоїх уст нагадав мені опіки Сонця. Я не очікував, навіть не надіявся на те, що колись таке станеться, і я зможу…

Я описував красно тебе під зірками,

  Ельфи мешкають у міських садах.  У казках розповідали: це єдине місце у брудному мегаполісі, де може спочити їхня чиста кришталева душа, адже воно створене з любов'ю тих, хто знищує…

Повне затемнення

Before we get this party started, ремарка від автора. У другому розділі я сказав, що Феліксу 22, але далі (спойлер) буде сказано, що Чан вже знає весь альбом "on the…

Зненацька поява

  стояв ранок, на синьому небі не можна було розгледіти ні одної хмаринки, гілки на деревах не хилитались, вітру зовсім не було, якщо заглянути далі видно одні тільки сосни, які…

Його малинові вуста

- Загадай бажання і дмухни. - Навіщо? - Аби збулося, ти ніколи не чув? - Чув, але ж це брехня. - Так, цц, загадуй дмухай і ніяких відмовок. - Але..-…

Дізнайся про мене більше

На порозі кімнати з'явився Мінхо . — Хан те що сказав Лікс права ?—тихо запитав він . Хан сидів та мовчав він навіть не підняв голову сльози капали йому на…

Доставка в гуртожиток

Подяка: Всім підписникам мого ТГК, друзям, колишній подрузі Христині. Фанфік не має нічого спільного з реальністю, взято зовнішність та ім'я айдолів. Початок написання фанфіка: 26.04.2024. Дякую за те, що читаєте!…