Глава 1

Ранок,промені світла потрапляють в очі. Дзвонить телефон. Хто вирішив що в нього зайві руки? Розплющивши очі  я подивилася в телефон. А це моя тітка. - Алло? - Ну нарешті Моріко!…

Автопілот

Коли Ліга напала на USJ 14 квітня, вони прийшли без попередження, і Айзава був абсолютно непідготовлений. Це було все, що він міг зробити, аби захистити своїх студентів, незалежно від ціни.…

Розділ 1

Привід для того, щоб стати героєм, наче світився звідусіль. Діти, підлітки та дорослі, що йшли додому почали дивитись на новини по телевізорах, що розставлені в місці. Всесильний знову вступив у…

Резюме

Резюме  Нейске Морі. Зовнішність: Русе волосся з вигорілими світлими пасмами.  Зачіска піксі, з деякими неслухняними кучерями. Сіро-блакитні очі, що темніють у відповідному освітленні. Акуратна форма носа та овальне обличчя з…

Іноземці

- Оце дівка , я б їй, кхем , тобто мабуть та дівчина зі мною- крикнула т/і заучу. Підійшовши до неї довго не наважувалася окликнути, все розглядувала її, "а вона…

Ласкаво просимо в Україну

-Ну і морока-зіваючи сказала т/і. -Я на таке не підписувалася, яким же нелюдом має бути людина щоб будити нас о п'ятій ранку! Т/і все продовжувала скаржитися в слух не соромлячись…

Академія №4

Академія №4 Академія №4- вищий учбовий заклад для супер героїв в Києві. Відомий тим, що вважається кращою геройською академією України, та навіть всієї Європи. Університет має лише 2 факультета: Факультет героїв…