Пролог

Ранок. Сонце сходило освітлюючи своїм промінням Британське місто Л'Менбург. Бувшу нічну тишину почали пронизувати звуки машин. Місто прокидалося. Хтось відправлявся вчитися, хтось на роботу. На відміну від центру в кварталах…

Aftermath

  Смарагд на ланцюжку колихнувся. Колись хтось сказав, що західні вітри лагідного Зефіру приносять непомітні й поступові зміни. Колись хтось також сказав, що Зефір міг приносити бурі й негоди. Колись…

Частина IV

  Туббо з гуркотом зачинив за собою двері, знову полишивши лиса на самоті. Тоді він розвернувся, і цього разу вже тривало дивився на годинник на стіні. Його відвідували вже вп'яте…

Частина III

  Погода в тих краях стояла не найкраща — сонце рідко проглядало з-за цупких штормових хмар, а північні вітри пригинали схололі трави до долівки. Десь там, далеко унизу, під склепінням…

Частина II

  Вілбур стояв позаду. Пронизуючи лиса чіпким поглядом з-за червонуватих скелець окулярів й палячи сигарету. Звично вивищуючись на цілу голову, з блідими впалими щоками та порожніми очима — без колишньої…

Частина I

  Вони ніколи не підтримували його. Він завжди був для них сином зрадника, божевільним хлопцем і дурною дитиною. Він ніколи не почувався в цій компанії наче у своїй тарілці. Вони…

Пролог

  Він сидів навпроти каміна в самотній, тісній кімнаті. Підсмалені дрова тріскотіли, вилискуючи полум'ям та раз у раз викидаючи розжарені іскри. Навколо стояла вечірня напівтемрява, вкриваючи собою незначне облаштування будівлі.…

Пробач

-Вілбур нам знову треба поговорити - Що таке Томмі? - пішли до мене в кімнату. * Блонлин відкрив двері. * - Давно хотів про це поговорити - що сталося? *…

Paint

" - ... Я не можу розповісти тобі більше. Хіба це не загальновідома наукова фантастика про те, що розповідати комусь з минулого занадто багато, може зіпсувати майбутнє?" Джордж відповів Дріму.…

Crystal ball

Джордж йшов сходами свого дому, з ключами у руках, і похмурим виразом обличчя.   Район був тихий, за винятком автомобілів, які час від часу проїжджали повз, та це не допомагало…