в цьому фф Атсуму і Осаму не брати!!

Що для вас криється під поняттям юність? Навчання, дурні помилки, перше кохання, тусовки до ранку. Для більшої частини молодих людей це справді так. Але ж є і менша складова -…

Жарт

— Давай вниз, — дівчина легенько плескає друга по плечу. Мія, у відповідь на прохання, повільно присідає та подає руку, щоб пасажирка безпечно спустилася. — Добре що одягла штани. —…

Екстра. Вечеря

Через вікно пробиваються сонячні промені, а легкі фіранки колихає вітер, що увірвався до класу. Учні чують дзвінок, що сповіщає їх про завершення уроку і як би викладач не намагався, а…

Матч

Неочікувано тишу кімнати перериває грюкіт, який змусив розплющити очі ту, що до цього мирно сопіла, переглядаючи цікаві, а місцями й шалені сни. Заспана, а також розлючена Шико вже скинула б…

Лисенята

— Мені від недосипу в очах двоїться чи це наші славнозвісні брати Мія? — хитро примружившись, Шико підходить ближче до знайомих. Першим озивається Тсуму, посміхаючись: — Привітик Юдзу-чан~   Pov.…

Сімейні баталії

Токіто продовжує мучити старенький комп’ютер, вже протягом години, намагаючись пройти один і той самий рівень. Дівчина сидить як бомба уповільненої дії, грозячись підірватися будь-якої миті. У такій ситуації спортсменку краще…

Буденність та трохи пустощів (Частина 2)

— До речі, а як в тебе на особистому? Давненько не чула цікавих історій. Нумо, порадуй подружку. Йошико продовжувала ігнорувати те, як ходять всі нормальні люди, та навіть підстрибувала на ходу…

Буденність та трохи пустощів (Частина 1)

Початок покладено!) Маю надію, що вийшло не так і погано. Це сильно відрізняється від творів з літератури які я раніше писала у школі, але мені подобається. Приємного читання, мої хороші!…