Лише мить

Вона ніколи не бачила Стайлза таким. Він був гіперактивним бовдуром, але надійним гіперактивним бовдуром. Людиною, до якої першої зверталася, коли втрачала опору, коли потребувала захисту, коли їй було погано. Вона…

Охоронець

У когось є янгол-охоронець. У Дерека є Стайлз. — Піднімай свою сраку, Хмурововче, інакше навіть я тебе не врятую. Дереку боляче, дуже боляче, але він слухняно напружує ниючі м’язи, тому…

Стайлз та Дерек

Примітка: 1. В цій історії Кейт не сестра Кріса, тому її прізвище не Арджент. 2. Шерифа звуть Джон. 3. Цинамон - кориця, так ці прянощі називають у моїй родині. —…

Правило “Жодних укусів”

Переклад  "The "No-Bite" Rule" від LuckyBishop. "Нікому не легко старіти. А для воскреслого альфи-перевертня та колишньої одержимої іскри з конкуруючими впертими характерами це навіть важче. Але вони змушують це працювати."…

Містер Фокс та його Лисеня

— Бойс Фокс?! — пролунав у трубці обурений крик Стайлза. — Серйозно, Хейле? Твій авторський псевдонім — Фокс?!! Дерек, що до того тримав телефон на витягнутій руці, повернув його до…

Попередній намір

Дерек не був певен.  Він ніколи й ні в чому не був упевнений, все його життя складалося із сумнівів та плати за них.  Але також він ніколи не любив самоаналізу,…

На заміну злості

Навіщо підлітки хапаються за лезо? Тейлор Менсі вважає, що тонкі чіткі лінії вздовж тазових кісток допомогли їй потрапити в команду з чирлідингу. Один прийом їжі прирівнюється одній рисці. Грейс спіймали…

Як і чому?

За вікном теплий літній день, зелені гілки дерев, які гойдає ранковий вітер витанцьовують тільки їм відомий танець. Сонячні промені осідають на шпалерах кімнати Стайлза і розсіюються по кімнаті сонячними-зайчиками вистрибуючи…

Заповідник. Розділ 1

Автор: DiscontentedWinter Дозвіл на переклад отримано. Посилання на оригінал: https://archiveofourown.org/works/7740541    На четвертий день життя у Бікон Хіллз Стайлз прокидається, коли тато стукає у двері його спальні. - Стайлз! Вставай…

Маяк

Стайлз спустошений і він невимовно сильно тужить за Дереком.   Бейкон Хіллс залишався «маяком» для наприродніх створінь. Без Дерека тут все стало інакше... З'явився якийсь бридкий поганий хлопчик Тео, який…