🔞Коли ти домінуєш у ліжку 🔞

Тут хлопчіки які люблять підкорятися, а бо ті кого слід покарати. Шисуї Учіха,Мадара Учіха , Хідан Мацурасі,Наруто Узумакі. Шисуї Учіха -Хороший хлопчик,-шепочеш ти просто в уста Учіхи. Повільно опускаєшся на…

Заспокоюють від панічної атаки

Наруто Ти стояла перед телевізором, міцно стиснувши пульт від нього. Твоє тіло закам'яніло від страху... -Кицю, я нам рамен заварив...Кицю? -Наруто вивернув із кухні .-Ти знову дивилася новини?-Яким би дурненьким…

Розділ 30

Розділ 30 POV Хаку Сецуко-сама наказала нам з Кіном наглядати за Саєм і Шином, а потім кудись втекла. Спочатку, хлопці поводились досить напружено, але вже під вечір другого дня вечеряли…

Розділ 29

Шимура Данзо, проводив інструктаж групи АНБУ Кореня, у великій залі. Щось про їхні невдачі, і як вони повинні бути ідеальними, та все інше. Я не вслухувалась, в мене були заняття…

Розділ 23

Як тільки ми прибули в Коноху, мене зразу ж відтягнули в лікарню, де лікарі призначили мені два тижні постільного режиму. Пощастило, що Шисуі зараз здавав іспит на чуніна в Селищі,…

Розділ 5: Зустріч з Шисуї і новий заклик

Наруто та Сакура потрапили в минуле Опис: Все починається з того, що Наруто і Саске борються в долині завершення. І ось Саске створює чидорі, а Наруто розсенган, і вони починають бігти…

1 розділ

Саске міг повернути час назад, щоб врятувати світ. Він міг зробити це для своєї матері та свого батька, він міг зробити це для свого клану чи свого села. Це... Це солодкі…

Розділ 18

Хоча вийшли ми з дому тільки в чотирьох, до галявини дійшов цілий натовп. Шисуі, який вів нас за собою пройшовся по всім вуличкам району Учіха та зібрав всіх дітей яких…

Перший та єдиний

Ітачі помирає не під час битви з Саске. В той час йому вже все одно, свою смерть він приймає спокійно, розуміючи, що так і мало бути. Йому б пожаліти про…

Розділ 4: Демонстрація сили

Наруто та Сакура потрапили в минуле Опис: Все починається з того, що Наруто і Саске борються в долині завершення. І ось Саске створює чидорі, а Наруто розсенган, і вони починають бігти…