Глава 1

Юзуха збиралася довше ніж зазвичай. Дивно було усвідомлювати, що тепер весь дім у їх з Хаккаєм розпорядженні. Що у неї є час зайнятися собою, не боючись кожного шурхоту, не очікуючи…

Пролог

Гаряча вода стікала по тілу і Юзуха відсторонено спостерігала за тоненькими струмочками, що збігали її шкірою. Її тіло виглядало так само, як і завжди. Всі шрами на своїх місцях, такі…

~

По- Тайджу.. я не впевнена, що Хаккай повинен знати про те, що я тепер у «Чорних Драконах» – Якщо ти вважаєш це за потрібне. - Дякую… - не встигла договорити…

Непорозуміння з усім

-Це так круто, бути вільною, жити як ти хочеш, бути ким ти хочеш, любити того, кого хочеш, - це були її останні слова. І ось вже вона лежить мертва, не…

Привид минулого

[Дисклеймер: Містить спойлери! Якщо ви не хочете зловити купу спойлерів, то краще спочатку прочитайте манґу оригіналу. Якщо ви не знайомі з тайтлом, або не плануєте дочитувати манґу, то можете не…

7

Написано для Зимового фікрайтерського з'їзду Прокинувшись і відчувши, що прекрасно відпочив, Ханма одразу кинувся шукати Юзуру. Сьогодні Кісакі мав приїхати пізніше, бо зустрічався з тіньовими істотами за межами Токіо. Шуджі…

6

Написано для Зимового фікрайтерського з'їзду Картини з лабораторії зникли. Баджі граційно їздив на стільці, оминаючи столи, а Чіфую з Казуторою в подобах котів спали на грудях вампіра і голосно муркотіли.…

5

Написано для Зимового фікрайтерського з'їзду. Ханма курив коло входу. Осінній вітер розкуйовдив його зачесане волосся. Дим від цигарки набував химерних обрисів і линув ген у небо. Юзуру поморщилася. Їй відверто…

4

- З'ясували стосунки? - спитала Юзуру, котра чекала за дверима. Ханма, який раніше огризнувся б, зараз лиш кинув: - Це явно тебе не стосується, напарнице. - Я тобі не напарниця,…

3

Десь біля півночі незворушна Юзуру і стомлений Ханма зайшли у криміналістичну лабораторію Тіньового агентства - просторе затінене приміщення з кількома столами й надсучасною технікою, яку агентство час від часу позичало…