Нікому

Чи зміг би він ще комусь таке дозволити? Ні. Чому так сталося? Хрін його знає. Сукуна ніколи не ставив запитань піднесеного порядку — а що коли, а раптом так, а…

Тихі слова

М'яке рожеве волосся метушилося під чужими пальцями, утворюючи дивної форми вихор. Від них йшов легкий солодкуватий аромат, що, певно, було його природнім запахом. Дивно, оскільки його власник постійно перебував посеред…

.

— Піздець, Ітадорі, слідкуй за своїми руками. Таке відчуття, що ти хотів вбити не прокляття, а мене. — Вибач, я трохи перегнув палицю. Так, коли Ґоджо сенсей казав, що прокляття не…

Укладання контракту

– Нарешті ти прийшов, – промовив скутий в ланцюги Рьоомен Сукуна, – Хто ж це у нас? Сам Мегумі Фушігуро. Я чекав на тебе, – Рьоомен шкірив зуби, уважно спостерігаючи…

Вона

— Ти вже закінчила?   На столі в бібліотеці були розкидані книжки, списані пергаменти, а в її руках було перо, але зосередити свою увагу на навчанні їй вдавалося насилу, коли…

Страта

Рекомендую ввімкнути пісню: Джoнні Гот - Hit me right ... Думки про  майбутню страту заважали. Робили боляче. Ітадорі не хотів втрачати все, що набув за свої сімнадцять років: друзів, що…

Exes Play Truth or Drink

Годжо та Гето грають в гру "Кажи правду або пий" після того як розійшлися. *** Будь ласка, представтеся. — Я Гето Сугуру. — Я Годжо Сатору. — Як ви двоє…

Прокляття Перше: Потім буде жінка

"Незворотність" - планується, як збірка драбблів та хедів, кожна історія, з якої, повноцінна та завершена. Це більше не сюжетний драббл, а тема для роздумів, бо просто уявіть, як би їм…