Ти впевнений?

Яскраві прожектори осліпляють Чонгука. Він намагається дивитися прямо перед собою, але нічого не виходить. Чонгук ніяк не може зосередитися. Все навкруги здається якимось розмитим, нечітким та безформним немов він провалився…

Пообіцяй мені

Глубока ніч. Годинник показує пів на другу. Чонгук лежить в своєму ліжку і дивиться в стелю. Його немає. Чіміна вкотре немає дома. Останнім часом старший почав все частіше пропадати по…

Нам треба поговорити

З наступного ж дня Чонгук починає виконувати дану собі обіцянку - він починає уникати Чіміна. Повільно і поступово. Спокійно та без лишнього галасу. Так, щоб Чімін не зрозумів, що щось…

Все добре?

Чонгук повільно відкриває очі. Обережно та не поспішаючи він роздивляється навколо себе і бачить перед собою Чіміна, який ще міцно спить. Зазвичай вони починають працювати з самого ранку, але сьогодні…

Початок(вусики)

      *        *        Частина 1     Ніч це час для тих , хто вдень не може показаті себе справжного. У темряві…

Підеш зі мною?

Наступні пару днів Чонгук проводить в роздумах, які на жаль не приносять жодних конкретних результатів. Йому терміново потрібно знайти новий сенс життя, щось що забере думки про його розбите серце…

Смузі

Чімін вирішує зробити посеред ночі смузі, а його сусіда зверху це не влаштовує.   СМУЗІ      Чімін вмикає настільну лампу з ніжним бежевим абажуром і повільно човгає тапками по…

Вставай

Чонгук лежить на своєму ліжку і вже в який раз перезавантажує сторінку Ютубу. Він не пам'ятає в котрій годині він ліг і не знає скільки часу він уже так лежить.…

insomnia

Серце відбивало шалені ритми, в холодну долоньку ніби встромляли тисячу голок, повіки раз у раз тремтіли, не знаходячи спокою, червоні губи вже давно були покусані в кров, а в горіхових…

снодійне заради зустрічей з морем

Фелікс помер 17 жовтня 2013 року, це була його перша смерть, яка настала через зраду. Прийшовши зі школи його зустріли не мамині обійми, а батькові валізи та сльози матері, які…