III

ІІІ   Джон повертався із псарні, щоб вручити своїй нареченій передвесільний подарунок. Маленька лютововчиця із срібно-золотим хутром пищала в торбі, яку він тримав за спиною. Санса вміло розчесала її помите…

II

ІІ   Дорога через землі Старків. Місяць до весілля Джона і Дейенеріс Джон хвилювався. Нещодавно святкували шістнадцятий день народження Дені. Тепер вона повнолітня і за місяць вони одружаться. Але юнака…

I

Десять років потому, Вінтерфел Джон люто патрав солом’яне опудало дерев’яним мечем. Тренування з сером Родріком закінчилося години тому, та зайнятись і так було нічим. Особливо після того, що він «накоїв»...…

Пролог

Пролог   Королівська Гавань. Перший день після розграбування Ланністерами. Ви все зрозуміли, лорде Мандерлі? – Еддард Старк кинув на Ваймана Мандерлі повний суворості погляд. Так, мілорде. Серед роялістів що евакуювали…

Розділ 1. Оглядаючись у невіждоме

Ніч повільно втрачала свою силу, над замком. Проходила ще одна безсонна доба. Він ніби і наближався до неї, але чи то не достатньо близько, чи то вона сама і відганяла…

Пролог

Дівчина бігла лісом, далеко за нею неслись коні, відрив стрімко скорочувався, коли вона зачаїлася за деревом вони були за кілька десятків метрів. Вона віддихувалась, з багатьох колотих ран текла кров,…