Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Пролог

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Дівчина бігла лісом, далеко за нею неслись коні, відрив стрімко скорочувався, коли вона зачаїлася за деревом вони були за кілька десятків метрів. Вона віддихувалась, з багатьох колотих ран текла кров, але кинжал, який русуволоса щойно дістала, міцно стискала бліда рука. Місце вимушеної зупинки було обрано не дарма, дерева що оточували місцину були старі і могли витримати, як її, якщо щось піде не так, так і самих переслідувачів, якщо все складеться за планом.

 

Приготувавшись до стрибку, коли Яструби¹ були майже поряд, убивця можливо в останнє вдихнула повними грудьми і стрибнула на найближчого до неї, прийнявши позу вершника втікачем перерізала горло супротивнику, що так відчайдушно намагався скинути її з сідла. З того коня швидко пригнула на іншого наїзника, який і був основною ціллю, швидко вструмивши кинжал у спину, і перехопивши у того уже заряджений арбалет, яким пристрілила ще одного. Двоє інших помчались у лісові хащі, але у спину їм помчались болти. Войовниця оглянулась, ніби очікувала ще чогось, хоча знала, що вершників усього п’ять і почала знімати шкіряні атрибути з грудей воїнів. Коли із цим було покінчено, вона прийнялась кинджалом вирізати надписи: «Мистик», «Титан», «Росомаха», «Фелл», «Чорний Спис», коли спину всіх прикрашали глибокі порізи, утікачка почала підвішувати їх, на заточені гілки, коли вішаючи останнього почула поряд хрускання гілок і цокіт підков з глибини хащ. Кинувши переможеного спиною до верху, дівчина кинулась до прив’язаного коня без сідла. Вона чула як наближаються наступна партія переслідувачів, але блискавично сідлала коня і погнала його на захід земель Старків. За нею ще був хвіст, вершниця розуміла, що їй потрібно завести їх у болота Рову Кейлін, хоч це і нічогенький гак, але такий маневр дасть шанс заплутати свої сліди і отримати хоч ефімеиний але спокій у Вінтерфелі…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Яструби—у цьому світі полюють на мутантів, задля збереження основного підвиду людини. Самі мутанти вважають їх фанатиками. Але одне знають обидві сторони конфлікту, у цих нових створіння прихована велика сила.    

 

 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь