Розділ 6.

Він ніжно торкнувся її щоки, тоді провів рукою та припідняв її підборіддя. Дивився їй у вічі. - Ти... маєш дивовижний вплив на мене. Ти наче зачарувала мене. Я ... повністю…

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

-Поттер, ви взагалі вмієте читати? — промовив по кабінету м'який голос Снейпа з неприхованим глузуванням. Мелфой, що сидів поруч з Енджі, зловтішно засміявся. Дівчина поблажливо промовчала, дозволяючи слизеринцю займатися улюбленою…

Наглядач

2   Джині була все ще роздратованою, коли ступила на перон в Гоґсміді. Навіть компанія Луни та Невіла, яких вона насилу знайшла, не допомогла їй цілком забути неочікувану зустріч. Нікого…

Сліди

Від того вечора пройшло 3 дні. Субота, ранок. Я поснідала, випила ліки і почула тупіт ніг за дверима медпункту. Влетіла Джіні і обійняла мене. — Привіт!) — сказала вона. —…

Мітла

Головна героїня народилася 19 березня 1980 року. Звати її Вікторія Блант. На початку їй 11 років. Думки персонажів позначаються так : * Ім'я *             …

1

Дівчина з пасмами, що були червонішими за троянду на снігу, знову сиділа самотньо на лавочці біля платформи, вдивляючись в обличчя перехожих, один за одним виглядаючи когось певного. І Він прибув…

9

  — Ми насилу тебе знайшли, — занадто м’яко усміхнулася Луна, схиливши голову набік, і погладила рукою гострий, обтягнутий шкірою хребет Тестрала, що слухняно стояв поруч і нюхав траву.  …

1

Вітаю в Драррі драбліку) За редагування вельми вдячна the_beth💐 — То твоя помста полягає в тому, що я відтепер сидітиму на червоному стільці в червоному кабінеті з куркою над дверима…

8

  — Як просувається робота? — в проміжках між шурхотінням зачарованих щіток по кухонному приладдю спитала Моллі.   — Внутрішні приміщення замку вже здебільшого впізнавані, але ще багацько роботи, —…

7

— Ти прийшла, — чи то захоплено, чи то здивовано промовив Невіл, ледь стримуючи щасливу усмішку. Сонце пробивалося крізь мереживні фіранки, приміщенням кав'ярні розносилися затишні аромати яблучного пирога та ванілі,…