Чергова спроба захистити Єву

Єва – Що тебе так злякало?  – Розвідникам надійшло повідомлення про титанів в стіні Роза. Майор Ханджі наказала доповісти вам. Титани в стіні Роза… Байдуже. Нехай хоч в Мітрасі! Хоча…

Пташка в клітці

Єва – Мені подобається ваш план, але дозвольте відкоригувати. – Він тицьнув пальцем на фінальне місце на мапі. – Ось тут. ППМ усе ще буде при ньому, тож він зможе…

Заздрість

Єва Я знала, що мене переслідують. Ще відтоді, як опинилась в столиці. Це був хтось досвідчений, бо люди мінялись постійно. Або це був хтось з грошима… Але коли я увійшла…

Небезпечний день у безпечному місці

Люк Досі було важко звикнути, що мене ніхто не будив. Раніше це робила мама або хтось інший з її прохання. В комірку, де я спав, навіть сонячне світло не проникало,…

Моя маленька Марі

Єва Вчергове окреслюючи стелю своєї кімнати в Стохесі поглядом, я намагалась вхопитись за думку, що свербіла в моїй голові. Вулиця, та вулиця з баром. Що ж повʼязано із нею?  Розуміння…

Наша гра

Єва – Давно не бачились, Липо!  Я знала, що одразу як я вкладу свою долоню в його він згребе мене в обійми, ніби ми якісь давні друзі, що нарешті мають…

Цигарки зі смаком майбутнього

Єва Опиняючись у Стохесі, першим ділом я попрямувала в банк, щоб виписати декілька чеків на свої тіньові рахунки і отримати нову чекову книжку. Гадки не маю чи знадобляться вони, але…

Бренді зі смаком минулого

Єва Лежачи в ліжку і спостерігаючи за небом з вікна, я починала шкодувати, що не купила жодної пляшки бренді в Стохесі чи Трості. Вже другу добу я не могла закрити…

Провина повинна бути чиєюсь

Марі Зрештою вона всадовила мене на ліжко, сідаючи у крісло навпроти так близько, що я могла і поцілувати її. Проте зараз навіть торкнутись до неї було страшно. – Який саме…

Страх

Єва Одразу після трибуналу я сиділа в кабінеті Заклі разом з Найлом для вибору варти Ерена. Так я і отримала нагоду відзвітуватись перед Доком, що Франц таки наклав на себе…