Почути мурчаня

Котик самотньо бродив по вулицях під час чергування, мов сухе листя, то піднімаючись вгору, кружляв над будинками, то спускався вниз, перечепляючись через камінці. Його зелені очі шукали нову небезпеку, поки…

Глава 2

- Я вдома. Марінетт, ти тут? - Почувся крик Алі внизу. - Так я вдома. Як погуляли? – Я спустилася вниз. - Вибач, що так сталося. Голова сильно розболілася. Довелося…

Глава 1

Я вийшла з вагона поїзда, вдихнула на повні груди і посміхнулася. Я вдома. Як жеж давно я тут не була. Мій благий стан був перерваний радісними криками. - Марінетт!! -…

The Forsaken Waltz

Примітка авторки: перед або під час прочитання історії варто прослухати композицію Joshua Kyan Aalampour "The Forsaken Waltz" Музика повільно захоплює серця. Тонкі пальці лиш ледве торкаються білих клавіш. П'янка мелодія…

Інша історія

  Частина 1   Початок п’ятого курсу, в школу Магії та Чародійства прибувають нові учні, дюжина першокурсників дріботить ніжками, аби встигнути за ключником напів-велетом. Та цей рік буде трохи незвичайним…

Я просто хочу знати правду

Що у цьому світі неможливо пізнати до кінця? Лука без сумнівів відповів би, що людську душу. Вона невичерпна як криниця і оповита темрявою наче лісові хащі, в глибині яких живуть…