One of them

Скрип гальм сповіщає про прибуття нового гостя. Звук, що дає знак швейцарам, щоб впустити молодого чоловіка всередину великого палацу. Виходячи зі свого дорого авто, у його поле зору потрапляє доглянута…

Об’єднання

Наближення ночі давало добрий знак того, що нарешті робота закінчилася. Техьон швидко збирався додому, закриваючи приміщення. Сьогодні вдалося підзаробити багато грошенят. Тепер можна й добряче відпочити. Завтра буде вихідний, на…

1 частина. Твій друг – мій.

20.05.14   Здавалося їх вже нічого не врятує. Дах шкільного будинку заполонило багацько підлітків в яких відображалась лише злість. Прояв агресії був не за те, що хтось вирішив зробити, щось…

амігдала

Мені подобається цей запах крові в носі.   Хосок був завжди. І, на відміну від усього живого, він розумів. Він розумів будь-яке почуття, що відчував Намджун. Не засуджував, але й…

Пролог: Зачаток

Дощ бився об вікна невеличкого автобуса, так само швидко стікаючи крапля за краплею, замінюючи одна одну. За ним десь позаду салону авто розташувався підліток. У руках він тримав рюкзак, на…

1

Анотація: Навесні зацвіли поля, устелили землю своїм різнобарв'ям квіти. Намджун неквапливою ходою ступав по траві, тримаючи на руках сина, що щосили дригав ніжками і тягнувся руками до вінка на голові…

Розділ 1: Пролог

  Україна, Львів, 2076 рік   «У Вашингтоні за даними нашої кореспондентки помер мільярдер, засновник американської компанії Aimp, що спеціалізується на розробленні програмного забезпечення для штучного інтелекту. Стів Макевой покинув…

1

Прийшов до тями я в якомусь підвалі на підлозі. Голова нещадно боліла. Оглянувшись, я зрозумів, що тут лише одне маленьке віконце з решіткою на ньому. В кутку стояло ліжко з…

Чортеня, яке я люблю

- "Уввваа...як же хочеться спати! - сонної вигукнув Джин, потягуючись на ліжку. - І який ідіот тільки придумав пари на 8:00?" Ледве тягнучи ноги, хлопець добрів до ванної кімнати та…