1

Ділюк - схожий на червоне вино. Навколишні п'ють його, відчуваючи гіркоту й сухість, що відштовхує. Кожен ковток подразнює горло, залишає неприємний післясмак, але його все одно випивають до дна, адже…

Було

Стоячи біля величної статуї Барбатоса, Кейя думає, що все, що відбувається з ним — нечесно, несправедливо. Щось болісно тягне в області грудної клітини, але він вирішує не зважати на це…

Разом назавжди

Пройшло 5 років як мій тато помер у подорожі,і виню я в цьому випадку Кею, тому що  він був з татом у тій подорожі, але я досі пам'ятаю  як я…

Запрошення

Кажуть, що життя ділиться на три частини, перша з яких це раннє дитинство, свобода і одночасно стриманість, не всім подобається цей час, коли ти беззахисний, не маєш будь якого права…

Глава І

Примітка: Основний пейрирг - Сяо/Венті Додаткові: Кадзуха/Альбедо, Тігнарі/Скарамучча ❗️Увага: в роботі присутні сцени насилля та жорстокості. Амбер створила групу «Новий рік» Амбер додав (ла) Еола Амбер додав (ла) Кая Амбер…

День Смерті

По кімнаті розносився надоїдливий звук. Дзижчання вирвало хлопця зі сну. Він неохоче виліз з під пледу і втомлено потягнувся за мобільним. В трубці він почув роздратований голос свого друга і…

Братська допомога

Почніть писати... Понеділок.  Кейа | Альберіх прокинувся після досить бурхливих вихідних і не розрахував свої ресурси для початку робочого тижня. Немов мрець, він підвівся з ліжка і кілька секунд дивився…

З днем народженням, Кейя!!

30 листопада - звичайний день, прохолодна погода, хоча якщо вважати, що це останній день осені - досить тепла. Звісно не є секретом для всіх, що в капітана кавалерії Мондштату сьогодні…

Початок «гри»

Нюрнберг, Старе місто - Сент Зебальд — Ой, Моракс, та не будь таким занудою. Ти думаєш не справлюсь з простим планом? — Венті, я тебе занадто добре знаю. — Та…