Хто ти такий?

Прокинувся я в одномісній палаті з білою стелею. За вікном було видно зелені дерева (Я в Коносі) -Мдааааа нетакі я звикнув бачити стелі в лікарні. Я розвернувся і глянув на…

Мінус ще один акацукі

Довго чекати прибуття Сасорі не прийшлося. Як тільки він зайшов в печеру і не встих озернутися як я виплигую зверху прямо йому на голову і замахуюсь косою щоб відтягати його…

Йес мінус один з Акацукі

-Мистецтво це вибух!!!!!!!!!! _Бах_ _Бах_ _Бах_ Я зарас сижу під каменеем з байрєром для поглинаня звуку і скриття чакри. Чому я це роблю а недопомагаю казекаге? Тут очевидно ну що…

Дурна звичка

Ну ось знову невдоволений наляканий жіночий галас лящить у вухах і віддаляється геть у слід їх власницям. А він всього лиш збирав необхідні матеріали та слинив на тендітні жіночі форми.…

Новий світ

Наруто вийшов з ванної кімнати. Його голова боліла дуже м'язи та кістки ломило від болю але зібравшись з силами Наруто йшов та був напоготові до всього що його чекає. В…

Прощання

Темнота лише темна темнота ще все що зараз оточувало Наруто. Він левітував в темноті не взмозі поворушити навіть пальцем руки. Наруто не знав скільки він так левітував. Неначе сам час…

Після Війни

Пройшла кровопролитна війна яка забрала безліч життів. Не було в світі Шинобі тих людей які когось не втратили через цю війну. Мадара був переможений як і Кагуя Оуцуцукі. Здавалося світ…

Привіт начальнику

Після розмови зі Смертю мене відправило в якусь червоточинку, коли я там знадобився дуже боляче, ніби самі кістки почали плавитися. Але які кістки в обмін нічого не було я взагалі…