One of them

Скрип гальм сповіщає про прибуття нового гостя. Звук, що дає знак швейцарам, щоб впустити молодого чоловіка всередину великого палацу. Виходячи зі свого дорого авто, у його поле зору потрапляє доглянута…

Об’єднання

Наближення ночі давало добрий знак того, що нарешті робота закінчилася. Техьон швидко збирався додому, закриваючи приміщення. Сьогодні вдалося підзаробити багато грошенят. Тепер можна й добряче відпочити. Завтра буде вихідний, на…

1 частина. Твій друг – мій.

20.05.14   Здавалося їх вже нічого не врятує. Дах шкільного будинку заполонило багацько підлітків в яких відображалась лише злість. Прояв агресії був не за те, що хтось вирішив зробити, щось…

Візитери: Ep.1

Примітка: ця історія має під собою от7 стосунки, але в роботі фігурує лише це тріо. **********************   Дорогою до навчального центру Хосок з Чіміном ледь могли стримувати емоції — вони…

Розділ 1: Пролог

  Україна, Львів, 2076 рік   «У Вашингтоні за даними нашої кореспондентки помер мільярдер, засновник американської компанії Aimp, що спеціалізується на розробленні програмного забезпечення для штучного інтелекту. Стів Макевой покинув…

1

Прийшов до тями я в якомусь підвалі на підлозі. Голова нещадно боліла. Оглянувшись, я зрозумів, що тут лише одне маленьке віконце з решіткою на ньому. В кутку стояло ліжко з…

Бонус

Техьон зустрічається із Чонгуком вже два роки. Пара живе разом та виховує прекрасного альфу Квона. Саме цей, колись малюк, звів два самотні серця. Зараз Квону вже шість, омега повністю замінив…

Одного дощового дня

Ох і похмуро ж сьогодні на вулиці. В цей день, омега, як і зазвичай, сидить в місцевому затишному кафе, де до того ж працює його брат. Так як сам Кім…

Чортеня, яке я люблю

- "Уввваа...як же хочеться спати! - сонної вигукнув Джин, потягуючись на ліжку. - І який ідіот тільки придумав пари на 8:00?" Ледве тягнучи ноги, хлопець добрів до ванної кімнати та…