Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Бонус

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Техьон зустрічається із Чонгуком вже два роки. Пара живе разом та виховує прекрасного альфу Квона. Саме цей, колись малюк, звів два самотні серця. Зараз Квону вже шість, омега повністю замінив його біологічного тата. Спочатку Те дуже переживав з цього приводу, адже виховувати дитину це справа непроста, а якщо вона тобі не рідна, то зовсім інша справа. Та що переживав, боявся до остраху. Попросити поради у Чонгука Те посоромився, адже вони в той момент лише починали будувати стосунки, тому розв’язувати проблему, яку вигадав, намагався сам. Альфа тоді не міг зрозуміти причину загальмованості свого Те.

 

Flashback

Омега був поза цим світом, десь у себе у всесвіті. Альфа зрозумів, що проблема сама не розсмокчеться, коли під час гри з його сином Техьон без причини заплакав. Чонгук відправив Квона в дитячу, кажучи, що його Те-Те (Квон тільки так називав омегу) захворів. Альфа підходить до Техьона і сідає перед ним навпочіпки.

– Техьон, скажи чесно, що трапилося? – у відповідь омега тільки підтискає губи. – Я ж бачу, що ти ходиш як у воду опущений.

– Квон-і до мене прив’язався, – омега відповідає зовсім тихо тремтячим голосом.

– Так це ж добре. Він тебе кохає, у цьому ми з ним схожі, – Чонгук усміхається.

– Не смішно, Чонгук, – Те не до жартів зараз. – Я боюся, що не зможу замінити йому його рідного тата.

Ах ось воно що. Чонгук уже думав якась масштабна проблема, а тут просто Техьон собі понавигадував.

– Техьон-і, не треба замінювати. Ти для нього вже є прикладом, він до тебе тягнеться, – Чонгук заправляє за вушко омеги пасмо, що вибилося. – Ти ж знаєш нашу історію. Його тато кинув Квона відразу після його народження, я його ледве від аборту умовив свого часу. Повір, ти для цього засранця багато значиш, він навіть мене вже не слухається, – Те сміється, адже це чиста правда.

– Я не знаю, як виховувати дітей, – омега вирішив відкрити всі свої страхи.

– Я теж не знаю, але для цього є книжки, наші батьки. Етап підгузків та сумішей я вже пройшов, залишилася справа за малим, – у сусідній кімнаті чується звук чогось падаючого. Найімовірніше, це були фарби зі склянкою води, якими вони користувалися зовсім недавно. – Ну ось, зараз, це відмити фарби від килима.

Техьон заливається сміхом. Ну от такий настрій альфі вже подобається.

Тим часом у дверях показується маківка, що завинила.

– Те-Те, батьку, я там … ну я не хотів… воно саме впало… бух і все, – альфочка розповідає при цьому активно жестикулюючи.

– Так, ми вже зрозуміли, – Техьон посміюється, цьомає Чонгука в щічку і встає піти оглянути масштаб трагедії. – Ходімо покажеш, де там твій бух.

Після цього невпевненість у будь-яких питаннях омега намагався обговорювати із Чонгуком. Вони ж разом, отже, і розв’язувати проблеми мають разом.

 

Stop Flashback

Сьогодні день генерального прибирання, з якого один шкідливий альфа втік на роботу. Щось напороли у постачанні. Ну нічого, Квон і Техьон і самі впораються, тепер Чонгук їм McDonald’s винен.

– Квон-і, принеси мені швабру, будь ласка, – за маленьким альфочкою повне прибирання власної кімнати. Техьон знає по собі, що твоя кімната — це твій світ. Навіть просте прибирання кимось іншим змінює її тобі сильно, тому дозволяє робити у ній дитині що заманеться. Хочеш пофарбувати стіну в чорний і використовувати як дошку для малюнків крейдою – будь ласка, переставити стіл в іншу частину кімнати – та, будь ласка. Чонгук із ним повністю згоден.

– Несу, Те-те, – називати так омегу стало звичкою. Альфа з легкістю називає того татом, але Те-Те для нього комфортніше. До речі, коли Квон-і вперше назвав Техьона татом, заспокоювати омегу довелося альфам удвох. Вразливий він у них. – Тримай, – Квон віддає швабру, – може, я тобі на кухні потім допоможу?

Ну, золото, а не дитина. – Якщо тобі не тяжко, – альфа киває і йде у свою кімнату.

Техьон має перебрати шафу. Сезон змінився, треба переглянути одяг. Омега починає витрушувати всі речі на ліжко знизу. Для верхніх полиць йому потрібні драбини, туди він не дістає сам, для цього у нього є Чонгук. Альфа вище на голову, нехай цей здоровила туди й лазить. Коли всі речі вдало витрушені на ліжко, омега починає перегляд. Щось прогладжує, щось відкладає…стійте…а це що?

З кишені чорної худі альфи виглядає якась коробочка. Техьон бере її до рук, відкриває і серце ухає в п’яти. Він дивиться на каблучку з білого золота.

Поки він трохи в ступорі, Чонгук, що встиг скоріше виконати всі справи й повернутися додому, стоїть у дверях і не знає, що робити. Це ж треба було здогадатися перед генеральним прибиранням сховати каблучку в шафу. Дурень, одним словом.

– Те, тут така справа… – договорити йому не дають.

– Що це?

– Це твій альфа дурень останній, – Чонгук підходить до омеги що все ще перебуває в ступорі, забирає у того каблучку і каже. – Я хотів зробити все красиво, але, мабуть, не доля. Те, мій коханий. Я люблю тебе і хочу бути поряд завжди. Тому мені хотілося б, щоб у нашій сім’ї стало на одного Чона більше, – альфа бере руку омеги у свою. – Ти вийдеш за мене? – Чонгук дивиться в очі омеги, і бачить там всесвіт, він для них.

Техьон завис. Це йому що виходить, щойно пропозицію зробили? Ой, папочки.

– Малюк… – секундний ступор пройшов.

– Так Так Так Так, – Те кидається на Чонгука, – звісно так. Я так тебе люблю.

Альфа одягає обручку на пальчик омеги та притягує до себе задля поцілунку. Усю цю сцену знімав Квон на камеру телефону, стоячи за дверима. Розумаха ще той, йому потім за це дякую скажуть у вигляді коробки солодощів.

– Так, батько. Романтика це пряме твоє, – Квон повністю виринає з-за дверей. – Можна до вас?

– Звичайно можна,  – і ось вони втрьох стоять посеред захаращеної кімнати міцно обіймаючись. – Але від прибирання ніхто з вас сьогодні не відбудеться, – омега сміється.

– Ну Те-Те-е-е-е

– Ну малю-юк

– Жодних Те-Те і малюк, закінчимо з прибиранням, а потім робіть зі мною що хочете.

– Слухаємось, – синхронно відповідають альфи киваючи.

Цього прекрасного дня вони відзначили цю чудову подію, пішовши на пікнік у парк. Омега і молодший альфа щасливо лопають бургери, а Чонгук безмежно вдячний долі за сина і цього чудового омегу, який зараз забруднюється в соусі. Як він любить свого Те-Те.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь