Завдання для Нейджі

Першим слово взяв Какаші, біловолосий джонін у масці, яка прикривала половину його обличчя, одне око в нього було перекрите банданою. Він мав як зазвичай знуджений вигляд людини, яка прийшла сюди…

Пролог

Моя бабуся була жорстокою жінкою. Подейкують, що коли вона дізналася, що її чоловіка спіймали пустельні племена, а потім стратили разом з його вірними товаришами, вона веліла запросити цих катів до…

Новий світ

Наруто вийшов з ванної кімнати. Його голова боліла дуже м'язи та кістки ломило від болю але зібравшись з силами Наруто йшов та був напоготові до всього що його чекає. В…

Прощання

Темнота лише темна темнота ще все що зараз оточувало Наруто. Він левітував в темноті не взмозі поворушити навіть пальцем руки. Наруто не знав скільки він так левітував. Неначе сам час…

Після Війни

Пройшла кровопролитна війна яка забрала безліч життів. Не було в світі Шинобі тих людей які когось не втратили через цю війну. Мадара був переможений як і Кагуя Оуцуцукі. Здавалося світ…

Шостий

Все ще прохолодний зимовий з самого ранку блукав вуличками Конохи. І хоч у Селищі, схованого у Листі завжди було досить тепло і дерева не оголювались з приходом холодних пір року.…

Перший світанок

Війна – страшне породження людства. Безглузде дійство, що забирає тисячі життів. Війна – це потвора, що знецінює найцініше, забирає все і, навіть, більше ніж можна собі уявити. Вона пролітає над…

Пусте місце

Частина 1. Пусте місце Наруто чекав цього моменту років із п'яти. Ну, відколи він узагалі почув історію про соулмейтів. Він щоночі до пекучого болю в очах вдивлявся у розмальовані темною…

Про кохання та смерть

Вкотре повторюю собі що кохаю лише Саске. Саске. Саске. Саске. Це ім’я пропалює мене вже надто довго. Іно впевнена в цьому.  Вона впевнена, що я кохаю його, що я втратила…

За межами реальності

Іно не була впевнена, що витримає ще хоча б одного настільки потужного раунду, але вона була готова до всього: хоч до морських велетенських хвиль чи руйнівних ураганів з цунамі і…