Аватар: Легенда про втікача. Пролог

   - Ловить його, ви - тупоголові сволоти! У його легенях закінчується повітря, але ці слова діють немов розряд по всьому тілу, що змушує рухатися далі.  Стрибок - він хапається…

Початок навчального року

Початком навчального року в розкладі значився четвер, двадцять четверте серпня, тому вечірнє тренування в середу вийшло трохи зім'ятим. Ніл зовсім забув, що перед початком семестру Лиси повинні відвідати університетського психотерапевта…

Пожираючи думки

Різнокольорові вічі Грива кольору вогню Мани-людоньки в мені Оглядай шаблю… *** Компанія Міньярда нарешті втратила інтерес до Нілу. На полі вони воліли його ігнорувати. Кевін припинив коментувати його, пускаючи тепер…

Розділ 2

Facebook  Нікі Хемік 35 хвилин тому Сьогодні вранці у мене защемило спину.  Не знаю, бачся, я вже капець динозавр старий… т_т 114 Позначок «Подобається»  6 Коментарів  14 Поділилися /Коментарі/ Метт…

Відверто, і по душам.

Вбивай, але не мене   Моє серце битиметься в такт з твоїм до самого кінця  Падати з ніг і здійматися Нелегко, але так вчила в дитинстві мати. Після вчорашнього пробудження у…

Про що говорив Джек.

Дисклеймер! Авторка в жодному разі не намагається образити будь-яку релігію і зачепити чиїсь почуття у висловленнях Нілу. Не забуваймо, що він все ж таки демонічна істота і такі слова йому…

Бал Сатани

Бал завжди був улюбленою розвагою публіки. Він був дуже дорогим задоволенням, яке дозволити собі могли тільки люди при грошах. Але навіщо нам вдаватися у фінансові подробиці? Краще говорити про те,…

Крекерний пил

Ніл бездумно витріщався в стелю вже хвилин двадцять. Цигарка в його долоні спритно маневрувала з пальця на палець і хоч якось відволікала від безперервних думок. Скоро бал, а він так…

Непередбачувана істота

Тікати. Тікати. Тікати.   Не зупиняйся. Не можна. Вони вже йдуть. Ідуть за тобою. Біжи… Ноги ледве пересувалися після прискореного бігу. Хоч Ніл і любив бігати, сьогодні це здавалося неможливим. Ноги…

Нервові тренування

  *** Ой, на горі карчата, а в долині дівчата, Січи-рубай дерево, куди глянеш, зелено, карчата...   За розкладом літні тренування «Лисиць» розпочиналися з понеділка, десятого червня, проте всі поверталися…