I розділ.

Кажучи як вступ. Я змінила кілька канноних подій для вдалого та комфортного розвитку сюжету, не думаю що це вада. В процесі написання буду додавати персонажів та мітки, ще не зовсім…

Червоний метелик.

Ми різні, в різному степені зламленні та відбиті від життя. Люди бувають такими непостійними та заплутаними. Принаймні, так здавалося Якші, останньому Якші, що вижив. Алатус сидів на одній із гір,…

Запрошення

Кажуть, що життя ділиться на три частини, перша з яких це раннє дитинство, свобода і одночасно стриманість, не всім подобається цей час, коли ти беззахисний, не маєш будь якого права…

День Смерті

По кімнаті розносився надоїдливий звук. Дзижчання вирвало хлопця зі сну. Він неохоче виліз з під пледу і втомлено потягнувся за мобільним. В трубці він почув роздратований голос свого друга і…

І знову кісточка в руках

на табуретці посеред кімнати сидить хлопчина, а кісточка в його в руках старанно й елегантно переміщається по холсту на мольберті залишаючи після себе сліди матової темно фіолетової фарби, що начебто…

Біль Адепта

Сяо був відданий Джонлі. Він вважав його своїм власником. Ні, навіть особливіше. Сяо прив'язався до Лі та вважав його своїм рятівником. Ні, навіть більше. Вони жили багато років у гармонії,…

Крикі,дим від сигарет,запої,або коротко:10-А

29 серпня ,14:25* Дурбелики @cold_boy:Рєбята це піздець @Скажи_паляниця:Оооооо братуха здарова😁😁😁 @Я_такий_сусі...:Єбать хто пише))))Ну шо братва як життя? @Скажи_паляниця:нормалянаааа а в тєбя как???)))))😄 @Ne_monashka:Венті ,ти шо там зовсім кукухою з'їхав,пиши нормально…

Вступ

Привітикі! Я перший раз пишу фанфіки ,і я дуже вдячна за те що ви перейшли на мій фанфік   Так ось в цьому будуть присутні чати ,тому я хочу зказати…

Це ж ти, Вітерець?

Сівши за стіл не далеко від сцени, Ху Тао пробувала змусити Сяо випити хоча би бокал вина, оскільки вони ж все-таки в барі і як не як на концерті, хоч…