Сумний край

J-Hope — blue side *** — Просила ж не приходити… — сумний погляд світло блакитних очей.  Хвилі моря гучно плескають о скелі. Дратує і заспокоює одночасно. — Я не чув,…

Liar

I'm a beautiful I'm a beautiful liar Правда, я гарний брехун? Адже ти досі не помітив нічого? Моя посмішка завжди світить тільки для вас, адже для мене вона давно вже…

Глава 1

Велике та галасливе місто. Місто, в яке хоче потрапити багато хто. Але буває і навпаки — деяких людей це місто змушує покинути його. Один із найбільших мегаполісів світу. Місце, в…

чия вина?

    він збиває попіл із сигарети, відпиваючи холодну каву. сонце сліпить очі, і хлопець невдоволено морщиться, натягуючи каптур понижче. потрібно йти. юнгі взагалі пунктуальний і людина слова, але зараз просто немає…

нотатки лікаря кім техьона.

вирізки з щоденника психотерапевта ким техьона. день третій. шестое вересня.      він давно зрозумів, що так іноді буває. начебто, все добре. начебто нічого не заважає та не турбує. нестерпне сонце сліпить…

Хепіенд чи як?

...за огорожу завагався...Він подивився на пташок,які недалеко сиділи і воркували.Він згадав їх першу зустріч,він згадував як волосся Чон-а виблискувало під світлом від вогнища,як вони проводили дні в дома ЧонГука,як він…

Фатальна новина

Чм;- Хосок....Він...Травми черепа були надто складним ...Він не пережив....Сьогодні зранку відбулись похорони.... Ю;- Ти...Ти жартуєш :- Юнгі зблід остаточно Чм;- Хотілось би...Щоб це був жарт,але ..... Ю;- Такого не може…

Фаталіті…

Іще тиждень вони прожили в Чонгука після чого завершивши всі свої справи повернулись до міста де тепер жили обоє.Вони іноді зустрічались вдома у одного з них.Ходили на побачення і жили…

Початок чогось нового

Ранок видався складним для всіх.Під крики Чонгука про те,що «варто економити світло»,і що «нахріна вам світло коли ви спите!?» хлопці і прокинулись.Голови боліли неначе хто ломом огрів, в горлі першіло,…

Разом під дощем

На вулиці не було надто тепло,сонця не було,але і дощу та вітру не було теж,в цілому нормальна погода.Тиняючись по вулиці хлопець натрапив поглядом на цікаву вивіску і вже знав,де вбиватиме…