Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Фаталіті…

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Іще тиждень вони прожили в Чонгука після чого завершивши всі свої справи повернулись до міста де тепер жили обоє.Вони іноді зустрічались вдома у одного з них.Ходили на побачення і жили звичайне життя люблю парочки.Юнгі встиг за цей час покохав ХоСока так , як здавалось він нікого ніколи не кохав.Він розумів,що це тільки квітково-цукерковий букет,але він був впевнений,що навіть після цього періоду дивитиметься на нього як закоханий першокласник.І все б здавалося добре,і жили вони довго і щасливо,але….
Ось вже й місяць як Юнгі і Хосок зустрічаються і в честь цього рудий вирішив зробити своєму обранцю сюрприз.Орендувавши за містом дім і прикрасивши його він парадно одягнувся.Хлопець осідлав свого залізного коня і поїхав за знайомою адресою,де біля під’їзду його вже чекав коханий.Акуратно натяг на себе і партнера шоломи, перевіривши ци все добре і чи надійної тримається хлопець Юн рушив з місця.
Х;- Навіть не віриться,що ми вже місяць як пара…
Ю;- Ага,мені дуже пощастило відхопити такий скарб)
Х;- Я тебе так люблю…
Ю;- Я тебе сильніше)
Юн тримав кермо впевнено і твердо,а Хосок ззаду обнімав його,стискаючи в кулаках тканину шкіряної куртки в районі живота Мін-а.
З-за повороту на зустрічну вилетіла машина.Фари засліпили хлопців,Юнгі намагався звернути вліво,але як на зло,машина звернула туди ж.Зіткнення ннеминуче.Останнє що Юн почув – пронизливе „Юн!”А далі окровавлене обличчя Хо перед очима і тьма…

Пік…пік…пік…Юнгі не зразу зміг відкрити очі ,бо сонце яке проникало в палату сліпило.
– Так,можете відвідати його,здається йому вже краще:- почувся незнайомий голос з-за дверей….здається лікар… Мін надіявся побачити миле личко свого судженого,але його чекало здивування.В дверях стояв..Чімін?
Чи:- Привіт,як ти?
Ю;- І тобі не хворіти,як бачиш не дуже добре,але терпимо.
Чи;- Що ж…Я тобі приніс фруктів трохи …
Ю:- О,дякую,але з якого дива?..Ми ж типу навіть по суті не спілкувались..Скільки я вже тут лежу…
Чи;- Ну..Лікар казав що десь 3 дні…Я вже давно за тобою стежу,точніше цікавлюсь тобою,в соц-мережах стежу…Доречі …Чонгук попросив передати,що ….Я не знаю як сказати…
Ю;- Щось сталось ?

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

Коментарі на “Фаталіті…



  1. д13
    Я так хочу щоб мене трахнув Чимін! Ти уяви, всі БТС танцюють та співають єдиний кого немає – Чимін. Армі здивовані… І тут, він виходить зі мною на руках! Він поцілував мене в лобик й почав знімати мою спідничку … Він засунув рученята в мої трусики, а потім покарав мене своїм метровим в’юном 😍💋❤️ ..
    Ти ж уяви, адже це так класно! Уяви, тебе трахають на величезній. МІЛЬЙОННІЙ публіці! Він цілує тебе на очах у всіх! Той самий Чимін, дивлячись на якого всі дівчатка мокнуть миттєво, а він обирає саме тебе! Ахх, як ж я жадаю стати його секс іграшкою, неначе лялька у руках нахабного ляльковода 🤧😈