Скіні

Коли я перейшов до старшої школи надії про гучну компанію друзів давно були заховані глибоко та надовго. Так що моєму подиву не було меж, що люди можуть мене розуміти, розділяти…

Ти вбиваєш мене навіть у вісні

Хтось окликнув хлопця позаду . Хан повернув голову та побачив його . Свого колишнього хлопця Пак Джиньона — доброго дня хйон Сказав він опустивши голову — боже я тебе навіть…

Дорого до раю чи знову в пекло

Кім Синмін звичайний хлопець з не най кращими оцінки і поведінкою в школі , юнаку тільки 16 а він вже точно знає ким хоче бути . Художником . Малювати він…

Дорого до раю чи знову в пекло

Кім Синмін звичайний хлопець з не най кращими оцінки і поведінкою в школі , юнаку тільки 16 а він вже точно знає ким хоче бути . Художником . Малювати він…

1

Сигаретний дим сірою масою вилітає через відчинене вікно. Холодний вітер пробирає до кісток, освіжає, позбавляє від думок в голові. В одній з квартир чути крики і шум розбитих тарілок. Через…

Ниточка долі

Джісон та Мінхо дружать вже довгий час. Між ними був тісний дружній зв'язок, але пов'язувало їх не тільки це. Вони були прив'язані один до одного долею, а саме червоною ниткою…

Зненацька поява

  стояв ранок, на синьому небі не можна було розгледіти ні одної хмаринки, гілки на деревах не хилитались, вітру зовсім не було, якщо заглянути далі видно одні тільки сосни, які…

Сльози це не слабкість

- Ну Мінхооооооо - Та досить Хван, я нічого не зроблю. - Вбий його. - Дуже смішно. - Я не жартую, вирубимо його коли вертатиметься після його занять по вокалу,…

Дізнайся про мене більше

На порозі кімнати з'явився Мінхо . — Хан те що сказав Лікс права ?—тихо запитав він . Хан сидів та мовчав він навіть не підняв голову сльози капали йому на…

1

Тіло швидко мчиться по вулиці, тікаючи кудись подалі від натовпу фанатів. Холодний вітер обвиває обличчя, остаточно знімаючи захист. Чорна маска повільно падає на землю, і на обличчі залишаються тільки сонячні…