Близнюки

Частіше дивись вгору - там зірки. — Твою ж ліворуч, Хайтані, — Ізана та інші вже захекалися під час бігу, але у голови Піднебесся вистачає сил на те, щоб обуритися…

Чому це сталося зі мною?

     Трішки про головних героїв. Головна героїня її звати Тацу Міхо. Їй 17 років( це 2 рік старшої школи) Зріст-166, вага-56кг Зовнішність: волосся у дівчини було темно-червоне, та довге,…

Клітка для посланниці смерті

Ніч зовсім не казкова і нічим не відрізняється від інших таких самих. Кругом самі лише хмари, й жодної зірки не видно. Темноволоса дівчина сидить у приватному літаку, який для неї…

Пролог

Душно, душно, душно, душно настільки сильно, що побачивши повітря хочеться ним же виблювати, відразу позбавивши душу бідного, слабкого тіла.    Бонтен швидше каторга кинута бідній душі на спокуту гріхів, ніж…

Непорозуміння з усім

-Це так круто, бути вільною, жити як ти хочеш, бути ким ти хочеш, любити того, кого хочеш, - це були її останні слова. І ось вже вона лежить мертва, не…

Т/і та І/п дивляться horror film

Ран Хайтані ♡ • Обере найстрашніший фільм жахів, але фільм не викличе інтересу. • Намагався відволікти від моментів у фільмі,які можуть злякати. • Після кінцівки почне розпитувати, чи не було…

Т/і заснула на плечі І/п 1/2

Манджіро Сано (Майкі) • Він не заперечував. Тому, коли ти заснула на плечі, Майкі не став тебе турбувати. • Манджіро вирішив покласти свою голівку на твою. Та випадково заснув. •…

Луцькі сутінки

Проклинаючи всіх і все (і себе в тому числі), Кісакі гадав, з ким же його поселили. Зазвичай він про все домовлявся ще за місяць до початку навчання і жив у…