Я вбив тебе

Я давно убив тебе. Я зробив це власними руками. Я... Багато чого зробив, але також багато НЕ зробив. Наприклад не помітив що твоїх страждань. Як я міг?.. Забагато я... Так…

Chapter 1: Смерть

Цей фанфік є перекладом оригінальної роботи, розташованої на AO3 авторкою CharmPoint Тіло Сатору охололо до того, як Суґуру дістався його. Воно лежало посеред подвір'я... подвір'я, де Суґуру залишив Сатору, бо…

6 днів

день перший Пекучі, яскраві сонячні промені жорстоко різали очі, намагаючись засліпити водія чорного мінібуса. Кондиціонер у старенькому авто зламався ще на півдорозі, через що запаси води наскільки нагрілися, що можна…

Галюцинації, не інакше

Вже третю годину вечірки поспіль Ієрі спостерігала, як Ґоджо змагався з новачком за право вхопити якнайбільше солодощів з імпровізованого банкету в спортивній залі. Те, що хлопчак був іменинником і причиною…

Новий вчитель

Дівчина втомлено відкрила двері та ввійшла в маленьку квартиру. Вона тихо, намагаючись лишній раз не шуміти зняла туфлі та кофту, повісивши її на гачок біля дзеркала. Мимоволі глянула на своє…

Ім’я, сказане його другом

Альтернативна версія, де у Ґоджо є дочка* Ґоджо сидів у м'якому кріслі. У думках крутився образ однієї людини. Його ім'я ехом відбивалося в голові мага. Миті, моменти були єдиним спогадом…

Передмова

Мабуть, це було на другому році навчання, у Токійській магічній школі. Тоді я тільки ще навчалась оволодівати своєю силою, але я точно знала, що це стане моїи призначенням.   —…

Я тебе любив. Любив твою яскраву, як сонце посмішку, любив твоє до нестерпності волосся, любив твої дурні жарти, хоч вони і були занадто тупими, але все ж, вони змушували мене…

Прокляття Друге: Safe Connection

  Глава 0.1, сторінка 51: «Кохання – найлютіше прокляття з усіх» - Ґоджьо до Юти.   Територію торгівельного центру було зачищено від прокляття другого рівня групою студентів першого курсу. На…

І найсильніші помиляються

— Сугуру! М'який голос Годжо розриває нічне полотно тиші й вириває Гето з похмурих роздумів. — Хей, — Сугуру видавлює з себе посмішку й надіється що Годжо занадто п'яний щоб…