Третій розділ

- Та-та-там. - Геґрід розкинув руки. До нас почала наближатись якась істота. Щось типу єдинорога, але без рога. - Хіба він не прекрасний. Привітайтесь з Бакбиком.  - Що це за…

Другий розділ

Бути грифіндоркою - те ще щастя. Уявіть, ваш «найулюбленіший» вчитель Снейп забирає ваші бали за те, що заголосно позіхнули. Та ще більше лихо, жити між двома розумними, красивими дівчатами. А…

Перший розділ

Темна магія не шкодує нікого. Кожен може стати її жертвою. Адже легенда каже: «Темна магія обирає слабких. Їй не потрібні ті, хто осилить її вплив на чарівника. Їй потрібні ті,…

Ледь не впала

Наступного тижня приїхав Гаррі. Йому довелося слухати нашу версію "Happy Birthday", адже декілька днів тому в нього був день народження. Після цього він обійняв кожного і ми пішли снідати. За…

Офіційно

Наступного дня ми зібрали їх у вітальні й Джіні почала: — Ну нарешті ви всі тут! — вона з докором поглянула на Рона, який дуже довго снідав.— Ем... Ми хочемо розповісти вам…

Твій «щасливий» день

 Середа. Складно було обґрунтувати таку, здавалося, безпідставну ненависть до цього дня тижня з твого боку, але він явно був тобі не до душі. Подібна неприязнь виникла лише цього навчального року.…

Сніговик на нас чекає

 П'ятниця. Тобі так не хотілося нікуди вставати, йти на якісь уроки, навчатись весь день, та й взагалі відкривати очі. Якби ж можна було пропустити цей день і якнайшвидше перейти до…

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨

-Поттер, ви взагалі вмієте читати? — промовив по кабінету м'який голос Снейпа з неприхованим глузуванням. Мелфой, що сидів поруч з Енджі, зловтішно засміявся. Дівчина поблажливо промовчала, дозволяючи слизеринцю займатися улюбленою…

Найгірший і найкращий матч близьнюків

Починався квідичний матч. Це мав бути перший і останній матч за цей рік, Слизерин проти Ґрифіндору. На цей раз команда була одна із сильніших, бо були Гаррі Поттер і Офелія…

Будні Ґогвартсу част. 1

1996р. / Ґогвартс. Стук в двері. - Заходьте, професор Снейп, – десь здалеку, в самому кінці кімнати озвався голос. - Професоре Дамблдору, ви викликали мене? - Так, Снейп, проходь, як…