Розділи 12-16

12 “Я вас ненавиджу”, - тягне страдницьки Даміано, спираючись на зачинені двері. Ітан, Вік і Томас регочуть. “Ти нас любиш!” “Я заберу у вас ключі до бісової матері” “Катя поїде…

Вікторія і рхп

POV: Victoria Я прокинулась. Знову жива. Я спустилася вниз де сиділи хлопці. -Добрий ранок, Вінценсо! Як себе почуваєш? - запитав Дамі - Сі Дам, все чудово -Їсти будеш? Я приготував…

Вікторія і 10 днів

- Hey all, this is Måneskin! – кричали ми. Це вже звичка. Численні інтерв'ю, нові пісні, кількість фанатів, що різко злетіла. Все було чудово, за винятком одного – Вікторії. Панічні…

дівчина зі сновидіннь

він сидів на ліжку,важко дихаючи тримаючись за голову. по його щоках мимоволі стікали сльози,одна за одною падаючи на ідеально випрасуване простирадло.хлопець бурмотів собі під ніс незрозумілого походження слова мало не…

Ти Даміано, чи не так?

У квартирі пахло олійними фарбами та розчинником. По середині світлої вітальні стояв мольберт, а навколо були розкидані пензлики, палітри, тюбики з фарбою і купа серветок. Поруч стояла дівчина середнього зросту,…

Вікторія і 10 днів

-Hey all, this is Måneskin!-кричали ми Це вже звичка. Численні інтерв'ю, нові пісні, різко злетівша кількість фанатів. Все було прекрасно, за виключенням одного – Вікторії. Панічні атаки починалися частіше. Ми…

Брехло

1. Вік часто говорить, що у неї дві батьківщини. Вона бреше. Її тіло не сприймає Італію. В Італії Вік душно, від занадто високої температури паморочиться голова, а бліда шкіра обгорає…

Хвилями

Recovery Очманіле від похмілля серце розбудило Даміано о восьмій ранку. Він встав з ліжка, намагаючись не зачепити Томаса і Вік, скривився від яскравого болючого спалаху в скронях. Ненавидів ранок. Завжди…