Гра в асоціації

— Граєм в асоціації!- Тену стало дуже нудно в автобусі. — Граєм. - Хансоль підтримав. — Супер! Я починаю. М... Автобус. — Ага, м... — О, я з вами!- Джехьону…

Бантик

-- Нус, готовий? -- Фак ю! -- Та йоооооооо, в тебе нема виииборуууууу. Ваша команда програла. -- Ти ще 5 разів нагадай, попередніх 5 мало! -- А Тен мовчки все…

Груповий чатик

Від автора: написано в часи, коли я думала, що лідером буде Джонні * * * В чатику: Джонні: Всі вже готові? Через 10 хвилин виходимо. Тен: Єс! (◕‿◕ ) ♡…

Макне

– Я майже макне, – заявляє Тен Джонні. – Е.... – Кажу ж, майже. В принципі, в Джехьона ріст не макнячий. – Аааа, вау, але все ж він молодший. –…

Прянички

— Це що за армагедон? — Джонні дивився на кухонний куточок, який весь був в муці. — Тен вирішив спекти прАААників, - відповів Дойон, не відриваючись від планшета. — Оу.…

Вихідний

Ранок, такий спокійний-спокійний. Сьогодні нікуди не треба спішити, сьогодні вихідний. ВИХІДНИЙ. Рай буває і на землі. Тен прокинувся в 10.00. Хехехе. Хе. ХЕ. Можна валятися. Можна не вставати. МОЖНА НЕ…

Рукіси і Зоряні Війни

Сьогодні в Рукісів тотал хепінес — вони йдуть на Зоряні Війни. Тен не фанат, але з усіма в кіно любить сидіти. Він взяв нааааайбільше відерко попкорну, а що? - Тріснеш,…

Подарунок для Тена

Хансоль також витягнув свій листочок на жеребкуванні. Тен. Хммммммм, окей, ясно. А ще, на свою голову, він приєднався до делегації Дойон-Джехьон в супермаркеті. Ну, як "приєднався". Ці двоє постійно одне…

Тен, скажи “інопланетянин”

- Тен, скажи "інопланетянин" - Не буду - Та скажи, - це улюблена розвага Дойона, коли нема чим занятися. - Нє - Ще не вдається? - Вдається! Іноплатенянин! Іліплілітянин.... -…

Фільм жахів

- В нас завтра вихідний і зараз вільний вечір. Що б то його таке робити.. - А ти маєш якісь пропозиції? - Єп! Пропоную полоскотати нерви і подивитися фільм жахів,…