Підводний світ твоїх страхів

Глава 4: "Підводний світ твоїх страхів" Майже чотири дні Ніл лежав у лікарні, яку заполонила нудьга. Після випадку з монстром він почав багато думати, годинами занурювався в потік думок. Це…

Це всього-на-всього сон!

Глава 2: "Це всього-на-всього сон!" Шок на обличчі Ніла був очевидним. Він не міг повірити, що спричинив стільки проблем для своєї команди. Але з часом його погляд ставав все тьмянішим;…

Біль в шоколадних очах

Глава 2: "Біль в шоколадних очах" Товстий шар тиші огортав Ніла, він відчув полегшення. Його тіло кудись падало, чи то тонуло, він довго не міг зрозуміти. Тільки промінь сонця, який…

Він живий

Глава 1: "ВІН ЖИВИЙ" Цигарка дотліла до тла. Ніл не зробив жодної тяги насиченої та важкої цигарки, смак якої тягнув до тяжкого минулого і не давав спокою йому. Дим, який…

Частина 3. Відділок

На щастя, за те що вони посадили Ромеро їм нічого не було. Ніл перший місяць ще був трохи знервований, але потім все таки зітхнув. Справа розкрита, Ромеро покараний.   В…

Початок навчального року

Початком навчального року в розкладі значився четвер, двадцять четверте серпня, тому вечірнє тренування в середу вийшло трохи зім'ятим. Ніл зовсім забув, що перед початком семестру Лиси повинні відвідати університетського психотерапевта…

Пожираючи думки

Різнокольорові вічі Грива кольору вогню Мани-людоньки в мені Оглядай шаблю… *** Компанія Міньярда нарешті втратила інтерес до Нілу. На полі вони воліли його ігнорувати. Кевін припинив коментувати його, пускаючи тепер…

Відверто, і по душам.

Вбивай, але не мене   Моє серце битиметься в такт з твоїм до самого кінця  Падати з ніг і здійматися Нелегко, але так вчила в дитинстві мати. Після вчорашнього пробудження у…

Про що говорив Джек.

Дисклеймер! Авторка в жодному разі не намагається образити будь-яку релігію і зачепити чиїсь почуття у висловленнях Нілу. Не забуваймо, що він все ж таки демонічна істота і такі слова йому…

Крекерний пил

Ніл бездумно витріщався в стелю вже хвилин двадцять. Цигарка в його долоні спритно маневрувала з пальця на палець і хоч якось відволікала від безперервних думок. Скоро бал, а він так…