тепер ти щасливий чи нещасний?

-Ти точно впевнений, що не хочеш сказати навіть Феліксу? - запитує мама з невдоволенням на обличчі. -Так, нехай це буде сюрпризом. Квітневий вечір, теплий та комфортний. Джісона нарешті виписали з…

щастя любить тишу, а нещастя крик

Біль підступається з різних боків. Через постійні хвороби Джісон повинен постійно бути в лікарні. Але ось він, шанс вийти з лікарні та повернутись до звичного життя! Нарешті відчути свободу. Він…

Доставка в гуртожиток

Подяка: Всім підписникам мого ТГК, друзям, колишній подрузі Христині. Фанфік не має нічого спільного з реальністю, взято зовнішність та ім'я айдолів. Початок написання фанфіка: 26.04.2024. Дякую за те, що читаєте!…

просте але цікаве життя

Розділ 3.0 : просте але цікаве життя Після виписки з лікарні,ми переїхали в батьківське житло ,тому що наші батьки були оголошені в розшук ,вже як 6 місяців.Брата забрали в дитячий…

Аварія

Розділ 2 :Аварія Це відбулося 3 роки і 1 місяць  тому,я потрапила в ДТП *в жорстоке ДТП*.Я прокинулася ,лежавши в лікарні ,на той момент я не знала що і де…

вступ і знайоство

Всім привіт я нова авторка.Я пишу цей фанфік ,сьогодні 03-04-2024 рік  і буду писати його до 03-04-2025 року .Одразу вибачаюсь за можливі помилки в тексті,попрошу вас коли ви побачите помилку…

Жарти жартами…

У мене нарешті з'явились сили дописати цей сраний розділ (не знаю, чому саме я радію більше😅) !!! У розділі згаданий Кім Уджин !!! Приємного читання, люблю вас♡♡♡   Після наглої…

Давно забуте

... Червона сорочка під чорні брюки, помаранчеве висвітлене волосся і лінзи сіруватого кольору. Під всім цим одягом жива зброя і купа холодної, яка так відчувалася тілом Чоніна. Ян Чонін мусив…

випадкове кохання

РОЗДІЛ ПЕРШИЙ: ВИПАДКОВЕ КОХАННЯ ОДЖЕ ЦЯ ІСТОРІЯ ПРО ДІВЧИНУ НА ІМ`Я ХРИСТЯ. ЇЇ ЖИТТЯ БУЛО РІЗНОМАНІТНИМ ДО ПОКИ ВОНА НЕ ПЕРЕЇХАЛА В СЕУЛ(ПІВДЕННА КОРЕЯ) БАТЬКО ПРАЦЮВАВ ТАМ А МАТИ НЕ…

Не думаю, що це, ну, легально

* Джин є абсолютно вигаданим персонажем і ні на кому не базується. Прошу любити і оберігати🥰 - А камери ЙОГО квартири взламати зможеш? - Кого? - щиро здивувався хлопець. -…