Правда (вся) про підозрілого типа

Мій липень був завалений проектами і я так подумала, що я б сама себе прибила за таку затримку розділа. Тому я знову розбила його на два 🙂👍 Приємного прочитання 😘 P.S.…

Скіні

Коли я перейшов до старшої школи надії про гучну компанію друзів давно були заховані глибоко та надовго. Так що моєму подиву не було меж, що люди можуть мене розуміти, розділяти…

Two months later

Не пройшло і місяця. Ну, майже😅 До речі, у 7 розділі я сказала, що Джин ні на кому не базований, але потім я згадала, що це не так. Насправді його…

💋

- Ну Чанеееееееееееееееееееееее! - Я кажу ні. - Ну Чане Бане, барабане! - Тихо. - Ну ти ж там лише постооїш!- на Ханну зкосив холодний погляд Чана, вона аж поблідла,…

То.. невже це я..

Чомусь повіки розімкнулися так легко, ніколи ще не прокидалася такою відпочилою. Сонце пробивалося крізь вікно, несучи з собою купу тоненьких золотих промінчиків, а вітерець, колихаючи півпрозорі штори, створював почуття спокою…

Повне затемнення

Before we get this party started, ремарка від автора. У другому розділі я сказав, що Феліксу 22, але далі (спойлер) буде сказано, що Чан вже знає весь альбом "on the…

Зненацька поява

  стояв ранок, на синьому небі не можна було розгледіти ні одної хмаринки, гілки на деревах не хилитались, вітру зовсім не було, якщо заглянути далі видно одні тільки сосни, які…

Тихий плач

*** Пустота. Ніяких снів. Просто темно.. Лиш мелодія пісні розриває таку в'язку, наче болото, ніч. Її на перший погляд весела мелодія, несла у собі глибокий сум, який змінював.. Не знаю…

І здійнявся вогонь..

Повні легені води обпікають груди, дихати важко, не видно дна... Спалах... І ось знову і знову блиск леза прорізає груди наскрізь і цей сміх.. Момент облегшення, вона просинається. Пахне димом..…

Дізнайся про мене більше

На порозі кімнати з'явився Мінхо . — Хан те що сказав Лікс права ?—тихо запитав він . Хан сидів та мовчав він навіть не підняв голову сльози капали йому на…