Перший поцілунок

І продовдується вечір в кімнаті Кроулі. Ночівля, знову ванна і переодягання, в цей раз Кроулі дав кофту з Оззі Озборном. Вельзевул ще не було, але Азирафаїл вирішив не лягати на…

Новий рік

Ну все, новий рік, а це сімейне свято, тому Кроулі навіть не чекав повідомлення від Азирафаїля. Вогник допомагав матусі на кухні, хоча там взагалі не було важливих справ, але в…

Знову бібліотека

На наступний день Кроулі вже викинув всі свої нотатки в смітник. Іноді буває таке, надихаєшся детективами і починаєш вирішувати всі проблеми покроково розглядаючи кожну деталь. Звісно ж Кроулі також не…

«Échos de Souffrance»

Звеніла музика нічного міста, завивання вітрів пронизувало вулички, а недалеко від суєти вулиці, в затишному Ritz, дві постаті сиділи навпроти один одного обговорюючи недавні події, що трапилися з ними.  …

Спостереження

На ранок Кроулі все що думав про стосунки між ним і Азірафаелем, звісно для цього треба мати самого Янгола, тобто треба запланувати зустріч і дивитися на свою реакцію на якісь…

Чи це дійсно кохання?

Кроулі і не помітив як пройшов тиждень і вже був час їхати додому. З Мірюєль він подружився, вона навіть подобалась йому більше аніж Азірафаель, звісно ж це були просто жарти,…

Прогулянка

8 ранку, Кроулі ще лежав на ліжку вже не повністю, а майже вкритий ковдрою, навпроти нього не було білого красунчіка із-за чого настрій вже був трохи зіпсований. Але це не…

Приїхали

Доїхавши до села Кроулі прокинувся і здивувався видом з вікна, такої завірюхи він вже давно не бачив. Добре що зупинились вони біля хати і іти не довго. Зайшовши в середину…

Канікули

Почались зимові канікули, з друднощами але Кроулі добре написав контрольні, авжеж з додатковими заняттями з Азірафаелем. Кроулі отримав повідомлення де Азі питав чи може він подзвонити. Почувся гудок, на тому…

Щось приємне

Нічого особливого нема, дізнався Кроулі про те що його батьки дуже регеліозні, стосунки між дітьми в них були нормальні, хоча вони дійсно були строгі, іноді не давали приймати самостійно рішення…