Листи і СОВи

Скорпіус Мелфой. Таким був надпис над ліжком, де під зеленою ковдрою зі срібними стіжками спав юнак. Його голова сховалася так глибоко у подушках, що виднілися лише кінчики білих пасем волосся.…

Великдень у Поттерів

За важкими навчальними тижнями п’яти і семикласники навіть не помітили як настали великодні канікули. Багато хто вирішив залишитися у Гоґвортсі у ці дні, щоб посилено готуватися до іспитів. Серед таких…

Албусове завдання

Теплі весняні сутінки вже окутали Гоґвортський замок, коли Роза Візлі поверталася від Геґрідової хижки. На пожовклих після зими пагорбах починало бриніти життя. Небо опустилося нижче і чіплялося густими фіолетовими хмарами…

Будні Ґогвартсу част. 1

1996р. / Ґогвартс. Стук в двері. - Заходьте, професор Снейп, – десь здалеку, в самому кінці кімнати озвався голос. - Професоре Дамблдору, ви викликали мене? - Так, Снейп, проходь, як…

Поєднання думок крізь час.

2003. Ехо в кімнаті остаточно розтрощувало образи таких праведних до самих кісточок ґрифіндорців. Здавалось би, вже дорослих особистостей, яких з дитинством пов'язували лише внутрішні орієнтири, з яких шляпа робила висновки,…

Пролог. “Безкінечність”

«… Семітська богиня Місяця, яка стежила за ходом сонця, часом проявляючись очам людей, іноді шукаючи приховування в західному потопі, була представлена ​​як наполовину жінка, наполовину риба, з характеристиками, які роблять…

Чарівники і пірати

Справа не в проклятті, і не в несумісності характерів. Альбусу не потрібні додаткові причини, щоби ненавидіти Скорпіуса. Йому їх і так вистачає. Самі погляньте.