4.4

Дазай  Осаму   Зранку я прокинувся від сонця, що світило мені прямо в обличчя, я лежав на спині, голова повернута до вікна, куди заглядало ранкове сонце. Чуя лежав на лівому…

Розділ 2.

Чуя Накахара Що ж, після приходу Дазая до мене додому я думав, що він вчинить по честі й справедливості, чи то як там велить кодекс ОДА, але все пішло по…

Розділ 1

Всі події відбуваються після аніме фільму "Згнивше яблоко" і зачіпають останні декілька серій 3 сезону аніме. Чуя попадає під дію здібность що підкоряє обдарованого волі власника, в результаті чого нападає…

Shinsoukoku

Холодній осінній день у Йокогамі. Рюноске як завжди загружений роботою. Тепер він змушений працювати з команді з тигром. Вже як місяць вони працююють в команді. Можна сказати, вони напарники. Швидше…

1

Хлюп. Ацуші безбожно вступив в калюжу і, від неочікуваності, аж в бік відскочив - витав в думках. Вже настала весна, але було не так райдужно-цвітуче, як того бажав хлопчина, навпаки:…

1. Робота для неповнолітнього

  Ранок, той час , коли встає сонце. Початок чогось нового, наприклад дня. Звук будильника так й залишається найбільш дратівливим для ранку. Через штори, було видно, як наполегливо сонце, пробує…

1.

Дазай залишив портову мафію,ніхто крім його самого не знав,коли він повернеться,чому він залишив,чому це сталося.А дійсно чому? Рюноске Акутагава сидів в своєму кабінеті,якщо це так можна було назвати.Півроку тому,Морі виділив…

Коло 4. Орієнтири в орієнтації.

Знову ранок. Що може бути гіршим за цей час доби? Дазай вважає, що нічого.Тому що коли ти продираєш сухі очі та намагаєшся не закрити їх назад, напевно проклинаєш усіх і…

До цього дня я…

До цього дня я ніколи не думав про Хіґучі, як про людину, що може щось означати для мене. Врешті решт, я став як Дазай-сан. Я бачив у цій дівчині лише…

Частина 2

Рюноске швидким кроком йшов коридором, опустивши погляд у підлогу. Єдине, що викинуло його з думок це, окликнув його, що йде назустріч, Накахара. — Дай собі, Рюноске-куне? — роздратовано спитав мафіозі,…