вперше бачу тебе

Чімін глибоко кахикає, закриває рот долонями та сильно зжимає очі.    — Фу, бля, — пилюка бурею летить йому в обличчя. Зрання дід велів йому почистити килим з літньої кухні,…

One of them

Скрип гальм сповіщає про прибуття нового гостя. Звук, що дає знак швейцарам, щоб впустити молодого чоловіка всередину великого палацу. Виходячи зі свого дорого авто, у його поле зору потрапляє доглянута…

Об’єднання

Наближення ночі давало добрий знак того, що нарешті робота закінчилася. Техьон швидко збирався додому, закриваючи приміщення. Сьогодні вдалося підзаробити багато грошенят. Тепер можна й добряче відпочити. Завтра буде вихідний, на…

1 частина. Твій друг – мій.

20.05.14   Здавалося їх вже нічого не врятує. Дах шкільного будинку заполонило багацько підлітків в яких відображалась лише злість. Прояв агресії був не за те, що хтось вирішив зробити, щось…

амігдала

Мені подобається цей запах крові в носі.   Хосок був завжди. І, на відміну від усього живого, він розумів. Він розумів будь-яке почуття, що відчував Намджун. Не засуджував, але й…

початок чудової відпустки

АНОТАЦІЯ: Чімін мав надто багато планів на їхню тижневу відпустку, коли Юнгі лише один — Чімін...   Сонячні промені падали на обличчя чоловіку, який ще спокійно спав. Цей дратівливий фактор,…

Йдемо зі мною

Час - дуже цікава штука. Його вічно не вистачає, але його часто бездумно викидують на вітер. Іноді він тягнеться як мед, а іноді летить зі швидкістю світла. Час вміє зациклюватися…

Я тебе розумію

Чонгук впевнено крокує вперед розуміючи куди він йде і чому він туди прямує. У нього тільки що закінчився урок вокалу і він спішить додому. Він знає, що потрібна йому зараз…

Бонус

Вечір. Пак не знаходив собі місця, Юнгі не виходить на зв'язок, в хлопця було погане передчуття, Юнгі був як домашній кіт, він рідко кудись виходив, віддаючи перевагу домашньому комфорту, винятками…