Дорого до раю чи знову в пекло

Кім Синмін звичайний хлопець з не най кращими оцінки і поведінкою в школі , юнаку тільки 16 а він вже точно знає ким хоче бути . Художником . Малювати він…

Дорого до раю чи знову в пекло

Кім Синмін звичайний хлопець з не най кращими оцінки і поведінкою в школі , юнаку тільки 16 а він вже точно знає ким хоче бути . Художником . Малювати він…

зайченя і вовк

-Знов прийшов мої стіни псувати?-запитав Сонхун, темні очі якого були зосереджені на хлопці, який підійшов до стіни з коробкою крейди. Хлопець швидко відреагував на знайомий рідний голос та подарував у…

абсурд.

Неонова вивіска цілодобової крамниці контрастує на фоні темної вулиці. Очі від неї сліпить, краще вже йти в темноті. Але Сону йде до світла. Заходить всередину крамниці, дзвінок на вході нагадує…

Глава 1

Що таке швидкість? Чи може вона вбити людину, а може і навпаки – врятувати? Штат Техас. США. Година ночі, 5 травня. Трасою Аме́рік на шаленій швидкості мчить дві машини, обидві спортивні…

уламки скла.

Часто суспільство забуває, що не діти винні у вчинках батьків. Часто суспільство забуває, що відношення до дітей не має формуватися на їх матеріальних благах. Діти — це діти. Підлітки —…

диво?

ФФ по сонкі але я не можу вказати цього в персонажах. вибиває.. додайте кім сону і нікі.     Сонячний літній день, день під 40 градусів жари. Через яку почав…

comfort

Звичайний вечір, звичайної п'ятниці, де Сонхун покликав Джейка до себе просто подивитися фільми ...   Такі вечори у них не рідкість, частіше навіть спонтанне рішення обумовлене простим "я сумую ".…

Summer Time And The Living`s Easy

Літо цього року видалося спекотним. Вдень неможливо було працювати, навіть у тіні. І це був лише початок червня. У Джейка багато клопоту по господарству, та хоч дідусь не надто змушував…