Фанфіки українською мовою

Форум

Forum Navigation
    You need to log in to create posts and topics.

Пропозиції щодо розвитку проєкта

PreviousPage 7 of 14Next
    Цитувати Козловська Діана від 23.05.2022, 22:03

Обкладенка

ОбкладИнка 🙂 Вибачайте :}

Козловська Діана has reacted to this post.
    Козловська Діана

Я помітив таку проблему, що коли оновлюєшь сторінку, твій перегляд глави дублюється. Таким чином при багаторазовому оновлені сторінки можна "фармити" перегляди тайтлу

parasolya, YayaTyts and 3 other users have reacted to this post.
    parasolyaYayaTytsПані_ЕдельвейсMary13ok_loqie

Доброго дня!

Як і більшість тут, я вирішила "з'їхати" з рос.сайтів, та невимовно зраділа від того, що є куди переїхати. Дуже вдячна організаторам за таку можливість та бажання розвивати цей напрямок рідною мовою!

Щодо питання вдосконалення сайту хочу додати свій голос до пункту, що стосується розділів твору. Не зручно, коли розділи мають вигляд окремих творів, це заплутує та збиває з пантелику. Дуже сподіваюсь, що ви знайдете можливість об'єднати усі розділи під однією назвою твору.

Додати хочу кілька прохань щодо коментарів:

1. Чи можна поле для введення коментарів додати перед вже опублікованими? (таке прохання вже озвучували вище, вважаю доцільним повторити)
    2. До опублікованих коментарів прикрутіть, будь ласка, можливість видаляти їх та редагувати.

Маю надію, що цей проект буде шалено розвиватись та отримає належне йому місце серед творчої інтелігенції 🙂

parasolya, Анна and 3 other users have reacted to this post.
    parasolyaАннаYayaTytsElliebluedressFira_Firekoi

О, до вищезгаданого також хотілося додати, щоб було реалізовано декілька приємностей:

• сповіщення про отримані вподобайки та відповіді на коментарі;
    • в профілі в кількості коментарів зробити добірку та для навігації посилання на усі, щоб мати можливість швидко перейти;
    • чи можна створити якусь добірку творів, що оцінив?

Дякую за увагу 🙂

Afarran and Fira_Firekoi have reacted to this post.
    AfarranFira_Firekoi
    Цитувати SPACE_DOKTOR від 25.05.2022, 03:26

Я помітив таку проблему, що коли оновлюєшь сторінку, твій перегляд глави дублюється. Таким чином при багаторазовому оновлені сторінки можна "фармити" перегляди тайтлу

цікаво... і що це дасть?

Hi!
    Цитувати Пані_Едельвейс від 26.05.2022, 08:40

Доброго дня!

Як і більшість тут, я вирішила "з'їхати" з рос.сайтів, та невимовно зраділа від того, що є куди переїхати. Дуже вдячна організаторам за таку можливість та бажання розвивати цей напрямок рідною мовою!

Щодо питання вдосконалення сайту хочу додати свій голос до пункту, що стосується розділів твору. Не зручно, коли розділи мають вигляд окремих творів, це заплутує та збиває з пантелику. Дуже сподіваюсь, що ви знайдете можливість об'єднати усі розділи під однією назвою твору.

Додати хочу кілька прохань щодо коментарів:

1. Чи можна поле для введення коментарів додати перед вже опублікованими? (таке прохання вже озвучували вище, вважаю доцільним повторити)
    2. До опублікованих коментарів прикрутіть, будь ласка, можливість видаляти їх та редагувати.

Маю надію, що цей проект буде шалено розвиватись та отримає належне йому місце серед творчої інтелігенції 🙂

Привіт!
    стосовно форми введення коментаря, моя думка така: якщо є бажання схвалити або просто подякувати - це зручно мати швидку форму коментаря. якщо є бажання щось додати або вказати автору(-ці), я б зпочатку перечитав існуючі каменти, може хтось таке саме написав.
    в останньму випадку просто буде дублювання пропозицій.

моє бачення - краще форму вводу коментаря залишити після всіх.

редагувати/видаляти? поясніть, будь ласка, навіщо?

якщо ви вважаєте якись коментар недоречним, гоу до мене в приватні повідомлення, обговоримо! ))

Hi!
    Цитувати Майк Штеккєр від 27.05.2022, 18:58

цікаво... і що це дасть?

Я думаю, малося на увазі, що кожного разу, коли автор переглядає чи оновлює сторінку свого фанфіку, його перегляди додається до списку загальних. І виходить що автор як би сам собі збільшує кількість переглядів

parasolya, Mary13 and Fira_Firekoi have reacted to this post.
    parasolyaMary13Fira_Firekoi
    Щиро ваша Лакі_9

Доброго дня!

Зіткнувся з халепою у вікні пошуку: коли намагаєшся знайти фанфіки по пейрингах (у якомусь фандомі) вибиває список всіх-всіх пейрингів. Знайти щось у тому списку практично неможливо. Це планується якось пофіксити?

Не знаю, чи вже згадували, але в жанрах теж коїться щось страшне. Було б дуже непогано їх трохи почистити, бо там голову зламати можна, поки щось викопаєш. Можливо, доречно було б зробити короткий перелік жанрів (саме жанрів, а не деталей історії) і окремий список з усім барахлом? Так і деталі автори зможуть відмітити важливі, і буде якийсь нормальний короткий список, по якому буде реально проводити пошук. А то сидиш і гадаєш, який із трьох тегів з ідентичним змістом обрав автор. Не кажучи вже про абсолютно однакові жанри, просто один написаний з помилкою, а інший без.

Трішки не в тему, можливо, але годилося б помаркувати деякі жанри як 18+. Все-таки обмежень по віку ніде не бачив, хто його знає, хто сюди забреде. А тут воно все прямо в отому кілометровому списку жанрів рядочком випадає. Хоч би яке дитя гуглити не пішло, що то все значить.

Забрів у розділ з FAQ, там теж знайшов на що поскаржитись. Люблю розказувати людям, як вони мають робити свою роботу. Жанри наче пояснені, а наче і не всі, бо повно користувацьких, розміри чомусь побудовані у нелогічній послідовності (так, там очевидно, але невпорядкованість нікому на руку не грає)

І приєднуюся до тих, хто виє про незручність з публікацією великих фанфіків. Як подумаю, що це ж доведеться підбирати кожному розділу назву (а по іншому воно не файно виглядає), взагалі жах бере

Ще одна штука, яку б дуже хотілось бачити - хоча б мінімальна інформація про роботу в профілі автора. На жаль, назви дають занадто мало інформації, а клікати на все по черзі в надії знайти хоч щось зі знайомого фандому довго нікому не захочеться.

go, YayaTyts and 2 other users have reacted to this post.
    goYayaTytsПані_ЕдельвейсFira_Firekoi
    Цитувати Lucky _9 від 27.05.2022, 19:46

цікаво... і що це дасть?

Я думаю, малося на увазі, що кожного разу, коли автор переглядає чи оновлює сторінку свого фанфіку, його перегляди додається до списку загальних. І виходить що автор як би сам собі збільшує кількість переглядів

Я теж вже думала про ситуацію з кількістю переглядів, але під іншим вуглом. Якщо логічно глянути на ситуацію, то Майк Штеккєр ніби й має рацію, і кількість переглядів вам таки нічого не дасть, ну, якщо він про хороше. А от негатив, особисто для себе, як автора, я бачу. 1) думаю це погана тенденція мати велику кількість переглядів, а от голосів в десятки разів менше — дехто відкривши таку роботу може вирішити, що вона не варта часу, адже переглядів "он скільки, а оціночок зюсь". 2) я не можу сама мати реальну картину популярності тієї чи іншої роботи, бо не можу відслідковувати свої перегляди, а вони є, і інколи їх багато (з першою роботою намучилась доки освоювала сайт, то постійно відкривала сторінку, щоб перепровіряти ті чи інші зміни. Плюс, інколи відкриваю свої роботи, щоб подивитись чи є нові оцінки, бо доки ж нема ніби про це авто сповіщення).

3) сиджу я і думку гадаю, а чи потрібно воно взагалі? можливо й оцінок вистачить? без кількості переглядів...

pluginmike, parasolya and 4 other users have reacted to this post.
    pluginmikeparasolyaDensewoodПані_ЕдельвейсmandarinkasanFira_Firekoi
    Цитувати YayaTyts від 28.05.2022, 15:29
    Цитувати Lucky _9 від 27.05.2022, 19:46

цікаво... і що це дасть?

Я теж вже думала про ситуацію з кількістю переглядів, але під іншим вуглом. Якщо логічно глянути на ситуацію, то Майк Штеккєр ніби й має рацію, і кількість переглядів вам таки нічого не дасть, ну, якщо він про хороше. А от негатив, особисто для себе, як автора, я бачу. 1) думаю це погана тенденція мати велику кількість переглядів, а от голосів в десятки разів менше — дехто відкривши таку роботу може вирішити, що вона не варта часу, адже переглядів "он скільки, а оціночок зюсь". 2) я не можу сама мати реальну картину популярності тієї чи іншої роботи, бо не можу відслідковувати свої перегляди, а вони є, і інколи їх багато (з першою роботою намучилась доки освоювала сайт, то постійно відкривала сторінку, щоб перепровіряти ті чи інші зміни. Плюс, інколи відкриваю свої роботи, щоб подивитись чи є нові оцінки, бо доки ж нема ніби про це авто сповіщення).

3) сиджу я і думку гадаю, а чи потрібно воно взагалі? можливо й оцінок вистачить? без кількості переглядів...

При цьому прикольно було б мати позначку прочитано, окрім оцінок. Типу оцінку ставити якусь вагаюсь, але роботу прочитав.

parasolya, go and 3 other users have reacted to this post.
    parasolyagoYayaTytsсивий жайворонокFira_Firekoi
    PreviousPage 7 of 14Next
    Note