Header Image
    Фандом: Bangtan Boys (BTS)
    Персонажі: Jeon Jung-kookKim Tae-hyung
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    Коли Чонгук стажувався, він думав, що це все від втоми. Молодий альфій організм вимагав регулярної мастурбації, щойно в радіусі пари метрів прослизав їх директор. Та сама втома, звичайно, не дозволяла йому це на регулярній основі. Конкурс на місця у групі від V Entertainment дуже серйозний. Через рік він входить до складу панк-рок групи під званням головного вокаліста та саб-гітариста.

     

    Наш час.

     

    — Чонгуку, тягни ноти нижче, — вмикається мікрофон у їхній студії. Синьоволосий киває, злегка хмурячись. За склом сидить їхній директор: причина солодко-вологих снів альфи та стертих долонь. Його низький для омеги голос вкрадається у свідомість і робить там найпотужніший “бум”.

    «Наступи на мене, Дідько, благаю!..» молиться підсвідомість щоразу, варто помітити Техьона в новому костюмі. Цьому омезі сорок два, він власник великого звукозаписного лейблу, розлучений, має дитину і виглядає страшенно сексуально. Чутки про директора ходили різні, але пов’язувало їх одне: вони всі до неможливості брудні та вульгарні. Ніби списані зі сторінок бульварного роману. Але відмінювало їх те, що варто було Чонові уявити їх — вони не здавалися дешевим шлаком для самотніх дам у похилому віці. Ходили чутки, що Техьон — гей-омега. Що це він трахає альф, а не вони його. Тому злі язики і вирішили, що його колишній альфа втік, залишивши за собою дворічну дитину! І, зізнатися чесно… Якийсь час Чонгук навіть мріяв про те, щоб чутки стали правдою. Він із задоволенням погодився б і на таку авантюру. Аби побути поруч із бездоганно гарним блондином.

    І ось він, Кім Техьон власною персоною, сидить у кріслі позаду всіх, оцінює поглядом, ковзає по присутніх і посміхається, затримуючи свій погляд на Чонгуку. Альфа вважає, що помилково створено твердження: «Диявол носить Prada». І зовсім ні.

    Сьогодні на диявілі біла сорочка, червоний жакет і штани, такі ж за кольором, трохи ослаблена краватка в тонку білу смужку. У вухах сережки, напевно, дорогі. Усі пальці, окрім безіменного, зайняті кільцями. Тонкі смужки срібла та білого золота прикрашають чудові музичні пальці. Чонгук облизує пересохлі губи і знехотя повертається до своєї роботи. Сьогодні вони мають записати трек. Але хлопці з режисерського відділу все ніяк не можуть налаштувати апаратуру. На цей запис схотів прийти сам директор. Мабуть, його зацікавила назва пісні. “Лікуюсь молоком” буде головним треком альбому.

     

    — Мінхо, апаратура скоро буде готова? — ліниво цікавиться Техьон, охоплюючи губами тонку бамбукову трубочку, і всмоктує в рот свій айс-латте. Чонгук встиг запам’ятати, що бос любить виключно латте зі шматочками чорного шоколаду взимку та карамельний айс-латте у спеку.

     

    — Так, вже майже готово, сер. Залишилося тільки підключити акумулятори до гітар, — поки стафф порається з гітарою, Чонгук жадібно ковтає воду з пляшки.

     

    — Запис через 3,2,1 … почали!

     

    Програш перші пару секунд Чонгук грає впевнено та із задоволенням на своїй бас-гітарі, навіть прикриваючи очі. Чимін вступає, потрапляючи в ноти, все рухається правильно.

     

    Міль на лимоні малює лінію повільно… Ти лежиш настільно, а я шукаю сильні сторони у себе, і, напевно, знайти мушу, — Пак накриває своєю долонею стійку мікрофона, рухаючи її ближче до себе.

     

    Намджун на барабанах створює відмінний біт, Чон кайфує, граючи своє соло на гітарі.

     

    Бо коли не знайду — схопиш мою душу, — підключається до запису Хосок.

     

    Ку-рок спу-скай, — членороздільно веде далі Мін. — Ти в мене такий а-я-яй.

     

    Весь склад гурту співає у свої мікрофони, посміхаючись. Так, це кайф, а не просто запис.

     

    Я хочу більше, і трохи-трохи нижче, — Чон видихає в мікрофон слова так, ніби зараз застогне, розплющуючи очі. Зараз дивиться лише на Техьона. Він має вже зрозуміти. — Я хочу далі в твої далекі далі, — синьоволосий облизує пересохлі губи знову і спостерігає за ошелешеним Техьоном, граючи свою партію далі.

     

    Наступну партію співає Намджун, а потім знову включається Чонгук. Він самостійно відібрав свої партії так, щоб не залишити у Техона сумнівів. Про кого ж, чорт забирай, ця пісня?

     

    Ти мене поглинаєш, висмоктуєш, граєш мене, — Чонгук посміхається омезі за склом і підморгує. — І на наступний день після твоїх цьом — лікуюсь молоком.

     

    Запис добігає кінця вже дуже скоро, Техьон скупо всіх вітає, сяючи стрімко червоніючими щоками. Він намагається не дивитись на Чонгука. Виходить погано. Чон маячить у полі зору, заглядаючи у чужі очі.

     

    — Як вам моя пісня, сонсенім? Я сам її писав, — тягне Гук, спираючись спиною на стіну.

     

    — Дуже… провокуюче. Підійдеш до мене наприкінці робочого дня.

     

    Кім збігає зі студії до свого кабінету, де завжди прохолодно і пахне улюбленою кавою.

     

    — Чонгуку, ти або сьогодні потрахаєшся зі своєю мілфою, або отримаєш рахунок за місяць і залишиш групу, — сміються хлопці, Чимін навіть плескає того по плечу, мовляв, співчуває.

     

    Пан або пропав? Очевидно, що так. Навіть примарний шанс на удачу солодший за високоймовірну поразку. Техьон точно того вартий.

     

    О шостій годині вечора в офісі починає стрімко рідішати. Багато менеджерів закінчують свою роботу і з чистою совістю покидають компанію, прямуючи додому. Чон не збирається додому. Він приймає душ після чергового тренування, перевдягається та видихає. Зараз піде до Техьона.

     

    Альфа придивляється до свого відображення у дзеркалі. Гарний. Гостра лінія щелепи, красиві ключиці, що виглядають з-під чорного худі, виразні темні очі. А у Техьона не таке. У Техьона плавні лінії вилиць, м’які, ледь запалі щічки, гострі ключиці ховаються під сорочкою, що обтягує, і світлі карамельні очі. Золоті настльки, що він бачив, як у цих очах переливаються відблиски сонця.

     

    Ноги самі несуть його до кабінету директора. Він зупиняється тільки перед самим порогом, коли долоня вже норовить смикнути ручку. Вчасно згадує, що варто постукати.

     

    — Заходьте, — лунає рівний голос за дверима. Чонгук робить глибокий вдих та видих, а потім спокійно заходить. — Ах, Чонгуку, це ти. Я вже думав, не прийдеш… Що ж, сідай, — він махає рукою в бік крісла. Співак слухняно сідає. — Не хочеш пояснити, що це було у студії?

     

    — Ви про пісню? Ви сказали, вам сподобалося, — підтискає губи, намагаючись виглядати абсолютно невинним.

     

    — Мені подобається, Чонгук. Я лише… я хочу спитати, кому ви адресували усе це. Я вловив цілком непристойний погляд на собі і мушу…

     

    — Вам, — негайно відповідає синявий. — Це було вам адресовано. Я запав на вас ще з того часу, як став трейні.

    — Ти розумієш, що ще одне твоє слово, і назад дороги не буде? — хмуриться омега, підходячи до хлопця впритул.

    Кладе руки на чужі груди, нахиляється ближче, перевіряючи витримку. Її, як і очікувалося, надовго не вистачає. Чонгук льне до чужих губ, притримуючи за талію, веде в цьому поцілунку, поки Техьон не хапає його за лінію щелепи своєю аристократичною долонькою. Тепер веде Кім. Альфа від такого впадає в ступор, кілька секунд осмислюючи те, що відбувається, а потім відчуває, як його тягнуть за комір худі і впечатують тілом у стіл.

     

    — То це правда, що про вас говорять? — Чонгук неохоче відривається від солодких губ. У кабінеті Техьона панує напівтемрява, чоловік не любить працювати в яскравому світлі. Це створює дещо інтимну атмосферу.

     

    — А що про мене говорять? — Насміхається омега. Він точно знає, які чутки про нього ходять.

     

    — Що ви збоченець, який трахає альф, — Гук, немов заворожений чужою красою, дивиться не відриваючи очей. Зовсім не думає, про що базікає, ідіот. — Але навіть так я хотів би побути на їхньому місці.

     

    Директор лише лукаво усміхається, підкуповує своєю хитрістю і свавіллям, він тягнеться губами до чужих, але не дає себе торкнутися — чоловік тільки посміхається, цілуючи молодика в вилицю.

     

    — Іди за мною, і дізнаєшся, чи я, як ти виразився, трахаю бідних альф.

     

    А Чонгука двічі запрошувати не треба! Він сам. Сам схоплюється зі столу, на який встиг сісти. Сам біжить слідом за Техьоном. Сам заходить у ліфт. Сам цікавиться, на який поверх. Сам слідує за Кімом до його дорогого авто. Чорний спорткар самотньо припаркований на приватній стоянці, яка закріплена за їхнім офісом. Омега знімає з блокування сигналізацію та запрошує хлопця до салону.

     

    — Куди ми їдемо?

     

    — До мене.

     

    — А ваша дитина?

     

    — Чонгуку, мені сорок два. Моїй дитині вже дев’ятнадцять, і він з’їхав кілька місяців тому у свою квартиру, — скептично зазначає Кім. — У мене там не дитячий садок, можеш не турбуватися.

     

    Чонгук лише затикається. Якщо Кім сказав не турбуватися — значить, причин для цього самого занепокоєння немає.

    За півгодини вони під’їжджають до невеликого котеджу.

    Альфу пробирають мурашки, коли Техьон відчиняє перед ним двері, показуючи, де живе. Чонгуку ще ніколи так не подобався постмодернізм.

    Поки хлопець зацікавлено розглядає будинок, Техьон іде в душ. Чон знаходить гардеробну і дуже тихо, як мишка, підносить чужий одяг до носа. Йому катастрофічно важливо знати, як пахне улюблений директор. А пахне він дуже приємно. Чонові майже паморочиться від того, як цей запах хочеться вдихнути глибше у легені, укутатися ним і втопитися у ньому. Чонгук не може зрозуміти, що це, але терпко-солодкий аромат осідає на язиці та рецепторах, поки Чон притискає до носа домашню футболку Техона.

    — Подобається? — за ним стоїть Кім. Гук нервово ковтає та усуває від себе річ.

    — У вас дуже смачний запах, Техьон-ши, — збентежено видає альфа, старанно ховаючи очі в підлогу. І чи це той Чон Чонгук, який ще вранці похабно посміхався омезі за склом?

    У відповідь йому — тиша і прохолодна долоня на грудях, що плавно ковзає вище, до гострих ключиць. Техьон тягне його за комір худі, Чон навіть не намагається чинити опір. Слухняно слідує за шикарним Кім Техеном. Його заводять до спальні, поглядом кивають на ліжко. Альфа сідає на нього, відразу ледь не втопившись в м’якості матрацу.

     

    Старший повільно тягне пояс халата, ніби знає, на якому міліметрі варто зупинитись. І справді. З його плечей спадає халат рівно до грудей, і Чон подумки стогне. Не можна бути таким збуджуючим! Груди у Техьона налиті, як і у всіх омег. Трохи напівкругла, із затверділими сосками та ледь помітними мурашками по шкірі.

    — Я хочу вилизати ваші груди, — виривається з рота альфи, перш ніж він встигає подумати. Кім посміхається, сідлаючи хлопця.

    — У нас будуть правила, Чонгук-а, — на вухо шепоче Техьон, потираючись пахом об пах. — Я твій господар на сьогодні, — він веде гарячим язиком вздовж вушної раковини, посміхаючись. Його явно бавить ця ситуація. — Ти без мого дозволу не зробиш нічого, — пальці ковзають до чужої пряжки ременя, нібито випадково торкаючись збудженого члена, стягнутого щільною тканиною. — Не забувай просити мене. Якщо ти скінчиш раніше, ніж я дозволю, я дуже засмучуся, Чонгук-а, — омега робить суворий вираз обличчя, а член Гука зрадливо смикається в обтягуючих джинсах.

    — Я згоден, — хрипко шепоче той.

    — Та я й не питав, — хмикають у відповідь. Хлопці сплітають язики у жаркому поцілунку, притримуючи один одного за плечі та талію. Техьон знову керує процесом, вилизуючи чужий рот, наче найсолодшу цукерку. Вони хтиво цмокають під час поцілунку, від нетерпіння Чонгук стискає чужу сідницю в руці, за що отримує ляпас по руці і тихий стогін. — Солоденький, я хочу насолодитися тобою від і до. Не поспішай і насолоджуйся.

    Та як же тут триматися і насолоджуватися, коли тебе буквально засмоктують по самі гланди, а потім низько стогнуть прямо в губи.

    Чонгук не знає. Тому стягує з себе футболку, насолоджуючись тим, як Техьон підвис на сексуальному тілі. Кім облизує губи та нахиляється губами до пресу. Маже вздовж ідеальних кубиків язиком, зачіпає «випадково» чужий пах і знову по-блядськи посміхається. Смішно йому. А альфі зовсім не смішно!

    Чон рвано видихає, зариваючись долонею в м’яке біляве волосся, і спостерігає.

    — Чонгукі, роздягайся, — Кім злазить з його стегон, допомагає розстебнути пряжку і блискавкою. Молодший слухняно стягує з себе джинси і ніяково торкається пальцями боксерів, мовчки запитуючи, чи їх знімати. — Так, їх також. Повністю, Чонгук. Будь для мене слухняним.

    Альфа, наче джин з лампи, слухається і слухається. Стягує боксери, головка члену б’ється об твердий прес і розмазує предеякулят по животу. Техьон кусає себе за губу, стримуючи захоплене зітхання. Чуже тіло підтягнуте, молоде, що пихає жаром і незалежністю, від нього так і тягне цей вайб bad guy. Колись цей хлопчисько був зовсім юний, йому було всього вісімнадцять, а Техьон вже тоді задивлявся на зачатки молодого потенціалу. У чому потенціал?

    Кім Техьон ніколи не був порядною омегою. Зрештою, хто він у свої роки? Власник та генеральний директор власного лейблу. Одного із найпопулярніших. Логічно припустити, що Кім далеко не слухняний тихий хлопчик, який скромно дивитиметься на свого альфу з-під пухнастих вій і благатиме в тічку допомогти йому. О ні. Кім Техьон з тих омег, що посадять партнера на повідець і змусять захоплюватися собою. Змусять тремтіти від легких дотиків. Він поміняється місцями із класичним альфою. І це йому подобається. А ще йому подобається Чон Чонгук. Один трейні, який саме так і тремтить лише від кімових поглядів та ніжних усмішок. Ах, а як він мило бентежиться. Техьону шлунок зводить, щойно Чонгук сором’язливо опускає свої чарівні очі й нервово кусає змучені Кімом губи.

     

    Він знехотя повертається зі своїх фантазій у той момент, коли вже абсолютно голий ставить коліно між ніг Чона і валить того на ліжко. Він знову сідлає чонгукові стегна і з неприхованим задоволенням проїжджається сідницями по чужому члену. Чон здавлено видихає Кіму в губи і розплющує очі. Техьон нахиляється до тумбочки і дістає звідти мастило та ерекційне кільце. Чонгук хмуриться, дивлячись на гуму в руках боса.

     

    — Я … — хоче обуритися хлопець, але Техьон швидко його перериває, притуляючи прохолодний палець до гарячих губ.

     

    — Тс-с-с, Чонгукі, — Кім по-собачому нахиляє голову вбік, хитро посміхаючись куточками губ. — Сьогодні я диктую правила, пам’ятаєш? Якщо ти будеш хорошим хлопчиком, то зможеш закінчити сьогодні. А якщо постараєшся, зможеш зробити це багато разів, — ніжний голос розливається солодким медом у тілі альфи. Хлопець уже не може чинити опір. Підпорядкування? Чудово, він буде найслухнянішим хлопчиком для Техьона. — Молодець, Чонгук-а, — Кім злегка плескає його по щоці, а потім одягає на твердий член щільне кільце гуми. Вдягає всередину і яйця, наостанок цілуючи голівку чужого члену. Чон сіпається від цього і голосно видихає. Кім підводиться з колін і відходить до шафи. Відкриває одну з дверцят, вивуджуючи звідти повідець і нашийник. — Встань перед ліжком на коліна, любий.

     

    Чонгук мовчки повинується: коліна трохи неприємно опалює від килиму, на якому він стоїть, але він не сміє жалітися. На чорній шкірі б’ється дзвінкий брелок-дзвіночок з випаленим «Good boy». Внизу живота проходить новий спазм, який осідає збудженням у члені.

     

    — Ми одягнемо це на тебе, і ти будеш моїм маленьким вихованцем, правда, Чонгукі? — Те обходить його зі спини і ніжно цілує у шийні хребці. Шкіра під його губами плавиться, розбігаються легкі мурашки, і Чон із задоволенням підставляє свою шию під чужі поцілунки, що припиняються, щойно Кім застібає на хлопцеві нашийник.

     

    Техьон хапає повідець і тягне на себе, змушуючи вкласти підборіддя собі на стегно. Він м’яко гладить чуже волосся, а стопою веде по зовнішній стороні стегон Чонгука, відчуває тихі вібрації, у чужому горлі. Це не повноцінний стогін, але він впевнений — Чонгукові не просто витримати цю прелюдію, з його члену крапає предеякулят, хоча Техьон ще не торкався його, очі дивляться настільки віддано, ніби на його нозі справді лежить велике цуценя. Єдина відмінність — його цуценя не скавчить. І він ладен це виправити. Кім навмисне веде стопою до чужого члену і притискає чутливу голівку до підлоги. Чуже обличчя кривиться від імпульсу задоволення, і Чонгук, господи, він справді скавчить. Збуджено скулить, трохи штовхаючись стегнами вперед до чужих ніг. Техьон закусує губу і відтягує чуже волосся, змушуючи дивитися на себе.

     

    — Подивися на мене, Чонгуку. Невже тебе так просто зламати, любий, — Він такий збуджений, Дідько, не може так. Техьон кладе долоню на свій член, надрочуючи.

     

    — Я хочу… я хочу вам допомогти, — Чонгук жалібно дивиться на чоловіка і облизує губи. Дивитись на те, як Кім мастурбує, змикнувши на плоті пальці і привідкривши рота у задоволенні — дуже збуджує. Чи може його тіло збудитись ще сильніше? Чонгук не знає. — Пане, дозвольте я…

     

    — Розкажи мені, любий, — Кім усміхається, знову потягнувши хлопця за повідець на шиї, і задоволено облизує свої губи. Чонгук не може вимовити, зашарівшись, і Техьон нахиляється до чужих губ, проводячи по ним язиком. — Скажи. В голос, впевнено, і можеш зробити це. Нужбо, солоденький. Так відчайдушно хочеш допомогти мені, але не знаєш, як сказати про це. Ц-ц.

     

    — Я… я хочу відсмоктати вам. Хочу понад усе, — Чон ковтає слину, відчуваючи концентроване бажання відчути чужу голівку у себе в горлі. — Хочу зробити вам горловий, — він віддано дивиться у чужі очі, сподіваючись знайти у них схвалення. І, чорт забирай, він отримує його. На чужому обличчі розпливається самовдоволена посмішка, Техьон у передочікуванні киває головою.

     

    — Ти можеш, Чонгуку, — чоловік роздвигає ноги і відкладає повідець в сторону. — Вперед, солоденький.

     

    Чонгук нетерпляче облизує губи і слухняно заводить руки за спину. Він проводить язиком по всій довжині знизу вгору і злизує язиком предеякулят на голівці. Чонгук штовхається язиком в уретру, зриваючи тихий видих з чужих губ. Техьон лягає на ліжко, упираючись ліктями в матрац і закушує губу, спостерігаючи. Хлопець ковзає колінами по ковру, намагаючись знайти зручнішу позицію і разом з тим бере в рот голівку члену. Обводить язиком, штовхає за щоку і бере глибше, повільно опускаючись на усю довжину. Техьон вкладає одну руку на чужу голову і м’яко рухає, напрямляючи.

     

    — Та-а-а-к… — він стогне, мимоволі штовхаючись стегнами вперед, в чужий рот. Чонгук відчуває як його горло розширяється під тиском чужого члену і стогне, посилаючи вібрації по чутливій шкірі. У Кіма перехоплює дихання і він завмирає, відчуваючи себе, якщо не у раю, то під кайфом — 100%.

     

    — Встань до мене спиною, солодкий, — диявол в особі Техьона посміхається, але Чон вже й так підвладний цьому солодкому голосу. Робить як просять: встає спиною до Техьона і прикриває очі. Що він ще задумав? Адже це Кім Техьон. Один Сатана знає, що в нього на думці.

     

    Коли між сідниць ковзає щось прохолодне і довгасте, він хоче обернутися, але Техен смикає альфу за повідець і заспокійливо цілує в плече, муркочучи на вухо.

     

    — Я не примушу тебе бути в нижній ролі сьогодні, не хвилюйся. Це лише урізноманітнює нам час, — Чон киває, хоч віриться йому важко. Тонкий предмет все ж таки прослизає всередину, не завдаючи дискомфорту. Чон стогне, коли відчуває, як іграшка впирається у простату. Омега задоволено киває та тягне Чона за собою на ліжко. — Ти можеш зробити це, Чонгуку, — Кім по лисячі-хитро мружить очі, посміхаючись.

     

    — Що робити, пане Кім? — в альфи надламується голос, коли Техьон, зовсім не соромлячись, розводить ноги в сторони і жарко шепоче в чужі губи заповітне:

     

    — Трахни мене, Чон Чонгук.

    Чон прилаштовується між чужих ніг і голодно облизується. Невже зараз отримає, що хотів? Ковзає долонею до чужих сідниць і намацує пробку. Звісно, ​​Техьон готувався. Обережно витягує металеву іграшку з омежого тіла і цілує груди, облизує і кусає соски, паралельно розводячи чужі ноги ще ширше. Чон м’яко штовхається всередину і прикриває очі від жару та вузькості Техьона. Він робить перші поштовхи — обережно, щоб не завдати болю, — і зовсім забуває про те, що в його дупу засунули іграшку. Пульт у руці Кіма помічає не одразу. Лише тоді, коли у собі відчуває сильну вібрацію. Техон не щадить його, включаючи на шість із десяти відразу. Гук стогне надривно, різко штовхаючись в чуже тіло до гучного хлоку. Гучно, дзвінко та красиво. Альфа вганяє в омегу член грубо, чим вибиває все повітря з легких Кіма, що вигинається під ним. Техьон цілує його скрізь: обличчя, шия, плечі, ключиці та соски.Останнім він приділяє трохи більше уваги, тому що вони у Чонгука як два оголені нерви.

     

    — Давай, Чонгук, ти робиш мені так добре, — хрипко просить Кім, посилюючи вібрацію до восьми. Чон гарчить і слухняно вбивається в піддатливе тіло глибше. Стискає засмаглі ноги чоловіка міцніше. До синців на стегнах і шиї, до сплутаного волосся в пориві пристрасті, до голосу, що осип, і червоних бутонів на грудях та вище.

     

    Техьон кусається, сам того не усвідомлюючи. Залишаючи палаючі вогнем мітки приналежності на чужому тілі, він тягне Чонгука за повідець до себе, припечатуючись власними губами до чужих, і із задоволенням втягує в легені терпкий запах шипшини. Пульт керування падає на підлогу, включаючись на максимум, і вибиває із Чонгука гучний стогін. Ця стимуляція зводить з розуму, і він у шаленому темпі вбивається в податливе тіло, закидаючи стегна чоловіка на свої плечі. Довгі ноги Кіма обвивають його шию і тягнуть ще ближче, ніби намагаючись злитися докупи. Чон стогне і охоплює головку члена рукою, стискаючи її в долоні. Кім кидається по ліжку і кінчає з дзвінким криком.

     

    Чонгук розгонистими поштовхами і з гучним хлюпанням мастила вбиває омегу в м’який матрац. Варто тільки Техьону закінчити, як у альфи перед очима кола з’явилися. Це все надто. Дуже гаряче. Вібратор все ще працює просто на простаті, додаючи бензину у вогонь його збудження. Він бачить, як омега жмуриться і ховає сльози, чує хрипкий голос і заплющує очі. Ще трохи. Йому потрібно зовсім небагато.Чон хоче закінчити і вже відчуває оргазм — він накриває його з головою, змушуючи упертися чолом у плече Кіма, але все одно залишає по собі легку незадоволеність. І тут він розуміє, що не так. Яйця боляче стискає ерекційне кільце, не дозволяючи і краплі сперми вилитися з них.

    — Техьон, — осиплим голосом гукає альфа, жалібно дивлячись на розніженого оргазмом Кіма. Той ліниво розплющує очі і звертає увагу на альфу. Чона трусить від післяоргазмової стимуляції вібратором. — Я хочу зняти його.

    — Я допоможу, сиди рівно, — омега обережно знімає з нього кільце і тут же розмашисто лиже язиком голівку, змикає губи на чужій плоті і втягує щоки, трохи ковзаючи губами нижче. Цього цілком вистачає, щоб альфа зі стоном вилився і отримав свій оргазм вдруге.

     

    — Сподіваюся, ти не думаєш, що це одноразова акція? — тихо бурчить під ніс Кім, ніжачись в обіймах альфи.

     

    Чону лише залишається запитувати. Він не один раз його коханець чи на них чекатиме щось більше? Проте питання лишається неозвученим. Можливо, потім.

     

     

    1 Коментар

    1. Apr 12, '23 at 09:39

      це було ну ДУЖЕ ГАРЯЧЕ, дякую!!!