Header Image

    Тянуче відчуття знизу не давало змоги сконцентруватися на роботі. Всі думки були лише про те, чого так не вистачає вже майже тиждень. П’ять днів тому Саме поїхав у нове відрядження, залишивши мене одну в холодній квартирі наодинці з моєю роботою. Не те що він не пропонував поїхати з ним, але ж мені потрібно було показати яка я сильна та незалежна жінка. Я пошкодувала про це рішення майже одразу. Пальчики та улюблений мастурбатор вже ні на що не годилися. З того моменту як я почала жити статевим життям, нічого не могло замінити те відчуття живої плоті всередині.
    Одинадцята вечора, пуста квартира, в одній з кімнат якої лежу я та майже плачу від того наскільки сильно я хочу бути трахнутою.
    – Тц, потрібно було погодитися їхати з ним!Вже 5 раз кінчила, руки вже болять, а мені все не те!
    Невідомо скільки часу пройшло з тих пір, як я вирішила швиденько погратися з собою і повернутися до роботи. Все, що я отримала, так це параліч руки та незадоволену себе. Ноги тремтіли, а тіло пробирало легким поколюванням, сил в руках зовсім не залишилося, а те саме, доступне мені лише з ним, відчуття оргазму без нього досягти так і не вдалось. У стані легкої ейфорії та зростаючого відчаю я почала плакати. Подушка стала відчутно вологою та мене це зовсім не турбувало як мало би. За моїми стражданнями я зовсім не почула як Сае повернувся додому.
    “Як тягне м’язи, тц. Мила, я вдома, ти де?” – Розуваючись, стомлений хлопець пішов у напрямку ванної кімнати. Йдучи прямо по коридору, щоб помити руки, його погляд впав прямісінько на мерво, яке робилося на ліжку спільної спальні. Вся втома відразу ж зникла з його тіла, як він почав прямувати у моєму напрямку.         “Хм, мій кролик знову невдоволений?” – нахиляючись над моїм тілом, щоб витерти сльози, спитав хлопець – “Ну ж бо, заспокойся, я тут, зараз ми зі всім розберемося”, – від його голосу та посмішки, приємне тянуче відчуття почало наростати з новою силою.
    “Сае, я їду з тобою в наступний раз, забери мене силою, я більше не витримаю цього жаху, візьми мене нарешті, все зудить!” – з новим потоком сліз ледь промовила я.
    “Як скажеш, але спочатку ми йдемо у ванну. Мені потрібно змити весь бруд, а тобі вмитися,” – поцілувавши мене у вісок та взявши на руки, він пішов у ванну кімнату. Вже будучи там, він обережно поставив мене на підлогу, щоб підготувати ванну для сумісного купання. Поки вода наповнювала ванну, а Сае намагався почистити зуби, я встигла роздягнути себе, хлопця та покласти всі його речі у пралку. Вже у ванній він мене окликнув:
    “Ходи сюди,” – похлопавши по своєму стегну, сказав він, – “сідай”
    Я, відклавши кондиціонер для білизни, зробила так як і було сказано. Приємне та тепле відчуття від води та хлопця поруч тільки розслабило мене. Його сильна рука впевнено від талії пішла вище та почала приємно масажувати мої груди. Ноги перестали слухатися мене та почали тремтіти від його рухів. В той час як права рука панувала зверху, ліва хутко почала шукати вхід у піхву, яка без перестану стискалася.                  Дразнячи мене, не даючи мені своїх пальців, він прошепотів мені прямо у вухо:
    “Ти так мене хочеш, що це мене ще більше заводить і я ніяк не можу стриматися від того, щоб тебе не подражнити. Ну ж бо, скажи що саме ти хочеш,” – він лише й хотів почути мій голосний стогін розпачу, як тільки його пальці увійшли в мене та одразу ж вийшли.
    “Ммм, Сае, будь ласка, я хочу щоб ти трахнув мене пальцями, а потім цим,” – тепер настала черга стогнати йому від того як мої нігті почали лоскотати його чутливу голівку, – “грх, добре, принцеса, як скажеш.”
    Після цих слів одразу ж у моїй вагіні опинилися три пальці і ванну кімнату заполонили нові стогони. Напухші стінки були настільки чутливими, що кожен рух доводив до сліз, вже знаючи всі потрібні місця, Сае почав масажувати саме їх. Від того наскільки вправно він працював пальцями, вже почала паморочитися голова і нічого не хотілося окрім оргазму. Спритні рухи майже за хвилину довели до потрібного піку, тіло почало кидати в спазм, вагіна почала максимально скорочуватися, а пальці на ногах так взагалі дрижали ніби востаннє. Приємні секунд двадцять і тіло розмякло на грудях хлопця.
    “Так довго чекала і тебе вистачило лише на легку гру? Чи продовжимо далі, хм?” – поцілунок у вісок супроводив його слова, неважливо, що енергія мене майже покинула я все ще хочу відчути його повністю, – “ні, я хочу щоб ти довів мене до ще одного оргазму, але на цей раз я хочу відчути як твій *** буде відчайдушно битися об мою матку,” – від одного лише уявлення цього у мене знову задрижали ноги, –    “хм, то ти все ще можеш продовжувати?”
    “Сае, трахни мене вже, будь ласка, я хочу тебе! ”
    “Добре, зайчик, добре,” – ще один поцілунок у вісок і я відчуваю його набухшу голівку у себе в вагіні. Обережно входячи всередину, він уважно розглядав моє лице, намагаючись вловити кожну емоцію, щоб зрозуміти чи мені комфортно. Коли він повністю увійшов, я безсила лягла йому на груди.
    Від інтенсивних рухів вода розплескувалася далеко за межі ванної та це зовсім не хвилювало нас зараз. В очах був туман, а з вуст вилітав хриплий стогін. Відчуття насолоди та приємної заповненості заполонили мене, сил залишилося лише кінчити останній раз. Пару останніх ритмічних рухів і тіло кидає в дрож від довгоочікуваного оргазму, а матка заповнюється його спермою.
    “Ах, нарешті…” – після цих слів я більше нічого не пам’ятаю, одразу ж заснула на Сае.
    На годиннику 4:09 ранку, я відчуваю його руку на своїй талії та одіяло, яке нас вкриває. “Після тяжкої дороги та виснажливих тренувань йому ще прийшлося помити мене, вкласти та певно прибрати весь жах, що ми наробили в ванній кімнаті, все ж таки, я зробила правильний вибір, хехе” – подумала я і розвернувшись до Сае лицем, заснула далі.

     

    0 Коментарів