Header Image
    Жанр: Драма
    Мітки: AU
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    Почніть писаЯк. Як він міг потрапити до такої ситуації. Як він міг так підвести своїх товаришів? Ці думки не давали спокою Кейлу. Він не знає, де знаходиться. Його руки пов’язані за спиною, а ноги прикуті кайданами, хоча в ногах все одно нема сил. Навколо пахне вогкістю, приміщення мабуть темне, бо ніщо не просвічувало грубої тканини. Кейл також не чув голоси стародавніх сил. Дермо. Безперечно це одна з найгірших можливих ситуацій.

     

    Кейл ще раз спробував вибратися з поточного положення, проте всі спроби були парними. Чим більше хлопець чинив опір, тим швидше висікали його сили. Але сидіти і чекати на свою долю, Кейл, був ненавмисний. Його руки почали кровоточити через надмірний опір. Кейл почав кусати свої губи, і намагатися обміркувати все, що відбувається.

    Як він потрапив сюди?

    **

     

    Після чергового пограбування Кейл з усією компанією повернувся до імператорського палацу. Задоволені тим, що ошукали цих імперських ублюдків. Сьогодні опівночі мав відбутися бенкет, на честь подяки героям Роана. Тому всій компанії довелося поспішити. Зрештою всі були задоволені результатом виконаної роботи. А головне, що вони залишилися непоміченими, хоча завдяки магії Раона, все було набагато легше. Елементали вітру хоч і були надто балакучі та енергійні, все одно дуже допомагали.

     

    Після повернення кожен був зайнятий своїми справами. Рон і Бікрокс вирішували якісь стосунки з Ферезією. У той час як Чхве Хан, Розалін і Мері, обговорювали деталі щодо чорних магів, мертвої манни та інше. Раон вирішив покращити свої вміння у магії, і полелів до Ерухабену. Діти-кішки теж вирішили не відставати від молодшого, тому пішли разом із ним, щоб покращити туман та отруту. Кейл же залишився у своїй кімнаті. Після довгої розмови з принцом, через магічну кулю, він повернувся до свого неробства. Але щось не давало йому спокою.

     

    Кейл вирішив піти і відвідати Чхве Хана та інших. Як би йому не було це гидко, але він теж герой для цих людей. Хлопець намагався без необхідності часто не з’являтися на публіці, не хотілося зайвий раз чути, як його звуть “Молодий майстер Срібний-щит”. Дратує.

     

    Кейл вийшов зі своєї кімнати, і попрямував у бік однієї з віталень на першому поверсі, де зараз знаходилися Мері, Розалін та Чхве Хан. Кейл обернувся. У хлопця по спині побігли мурашки, ніби хтось за ним спостерігав. Нікого. Кейл подумав, що він себе накручує через те, що залишився сам. Зазвичай із нею чи діти, чи хтось із знайомих. Хлопець вирішив ігнорувати це.

     

    – Привіт молодий майстер Кейл.

    Дорогою до вітальні Кейл зустрів головну покоївку замку. У відповідь він їй просто кивнув, не мешкаючи витрачати час на марну розмову.

    -Ви прямуєте зустрітися з вашими товаришами? До нас завезли нове вино, мені наказати подати його?

     

    -Так, дякую

     

    Неважко відповів Кейл, спостерігаючи як жінка під сорок кланяється йому, і швидко віддаляється. Хлопець наслідував її приклад і швидше пішов до вітальні.

     

    Після недовгої розмови Кейл вийшов з кімнати трохи не в собі. Але він вирішив розібратися з цим у себе. Розмовно був хоч і не довгим, але досить інформативним. Кейл докладно пояснив подальший план дій, і роз’яснив питання та нюанси, що виникли під час розмови. Усі розійшлися готуватися до бенкету.

     

    Тільки Кейл загорнув за ріг другого поверху, хтось його схопив. Хлопець сотел було закричати, але його ніс і рота закрили якоюсь ганчіркою. Його розум почав пливти. Невже щось у вино підмішали? З цими думками Кейл знепритомнів.

     

    **********

     

    То була отрута? Немає марення, через давні сили, його не могли отруїти. Кейл звинувачував себе. Вінив за те, що послабив пильність, у цьому сучому палаці. А як там решта? Невже їх теж схопили? Кейл прикусив нижню губу ще сильніше, і вона почала кровоточити. Як. Як він міг припустити таке, невже їх розкрили. Хаос творився в розумі юнака, він ніяк не міг зібратися з думками.

     

    Раптом Кейл почув чиїсь кроки. Його брови насупилися, нічого доброго йому не віщує. Хлопець знову спробував зосередити свою увагу, проте безуспішно. Двері відчинилися з протианим скрипом. Яскраве світло почало просвічувати тканину пов’язки. Кейл помовчав і відвернувся, так що нічого не сказав.

    Кейл чув, як запалилося кілька свічок, потім двері зачинили. Клацніть. Зачинили на ключ. Той, що увійшов, все ще мовчав. Він підійшов до Кейла і сильно потяг його за волосся, повертаючи голову хлопця до себе.

     

    -Молодий майстер срібний-щит, хоча ні. Кейл Хенітьюз, весело було грати в “кішки-мишки”?

     

    Низький голос, змусив Кейла напружитись. Він чув цей голос раніше. Кейл упізнав його.

     

    -Я не розумію про що ви кажете, ваша високість.

     

    Зухвалий тон вирвався сам собою. Кейл звичайно не хотів ризикувати, але те, що його тут тримають, означає, що цим покидькам потрібна інформація. Тому хлопець вирішив потягнути час, доки його люди не прийдуть. Все-таки вони не просто люди, їх так просто не зловити не те що вбити… Кейл, щоправда, на це сподівався. Він ще дуже стурбований за них.

     

    -Тц, Кейл ти так робиш собі тільки гірше.

     

    Адін відпустив рубінове волосся Кейла і взяв

    його за комір. Він грубо потяг хлопця та кинув на ліжко. Кейл закашлявся, одяг передав йому горло, хоча крім коміра він відчував щось ще. Нашийник? Приголомшений Кейл, зрозумів, що мабуть через нашийника він і не чув стародавні сили.

    – Ти так і не відповів, я не збираюся чекати.

     

    – Ха, а чи не ви все це затіяли?

     

    Досі зберігаючи формальності, заперечив Кейл. Хлопець відчув, як його почали розв’язувати. Незабаром його руки та ноги були вільні. Ось тільки на нашийнику з’явився ланцюг. З очей зняли пов’язку. Кейл скривився. Чортова самовдоволена пика Адіна, викликала тільки огиду.

     

    – Стільки блефа Кейл, бачив би ти зараз хаха.

     

    – Заткнися…

     

    Прогарчав Кейл ще більше нахмурившись, коли руки наслідного принца лягли на його шию. Кейл спробував відштовхнути його, але безуспішно. Фізично хлопець поступався кілька десятків разів. Кейл уже встиг пошкодувати, що не тренувався з усіма. Його очі почали закочуватися, з рота почали текти слини. Хлопець жадібно хапав ротом повітря. Ще трохи і він задихнувся б, але руки швидко покинули його шию. Кейл почав кашляти, намагаючись перепочити.

     

    – Хаха ти такий жалюгідний, так відчайдушно б’єшся за своє життя. Як метелик у павутинні… Але знаєш, чим більше сил додаси, тим швидше помреш

     

    – Закрий заспіваю пащу…

     

    Озрілим голосом сказав Кейл. На очах у нього виступили сльози. Він не розуміє. Він не розумів, навіщо. Що йому треба? Хіба Адін не повинен його допитувати. Якби хотів убити, убив би вже давно. Навіщо?

     

    – Не годиться так розмовляти з принцом імперії.

     

    Дзвінка бавовна наповнила все приміщення. Пощечина. Кейла вдарили по обличчю, яскраво червоний слід з’явився на фарфоровій шкірі. Хлопець присушив і так губи, що кровоточать.

     

    – Не кусай себе, це не твоя робота

     

    З жалюгідною усмішкою Адін подивився Кейлу прямо в очі. Його руки потягнулися до сорочки Кейла, він швидко розтягнув її і зняв.

     

    -Що ти робиш?

     

    Кейл злякано глянув на принца. Однією рукою Адін завів руки Кейла йому за голову, тоді як друга потяглася за чимось. Зіниці Кейла металися з боку на бік, він почав звиватися всім тілом, намагаючись вибратися. Незабаром він побачив предмет, що до нього наближався. Клеймо. Ні. Ні. Кейл спробував піти, прибрати, він не хотів, він ненавидів біль. Соп. Він хоче прокинутися  хоче щоб усе це виявилося сном.

     

    -Н-Ні с..стій почекай А-Ааа

     

    Гаряча сталь торкнулася правих грудей Кейла. Жахливо. Боляче. Дуже боляче. Він відчував як розпечене залізо, що плавиться, прищепитися в його шкіру. Гаряче, гаряче настільки що стає навіть холодно. Холодне почуття огорнуло все тіло Кейла. Нестерпно. Страшенно нестерпно. Шкіра на місці тавра починає біліти. Огидний, нудотний запах горілої плоті заповнив усю кімнату. Все що може зробити Кейл – скиглити. Він лежить з відкритими заскленілими очима і пхикає, дивлячись у стелю, Кейл стискає свої зуби так, що ще трохи і вони покришаться.

     

    – Нарешті, даа, це прекрасний вираз обличчя, хаха, ти сама чарівність

     

    Нарешті. Здавалося б кілька хвилин, але відчувалося все як вічність. Нарешті вічність пройшла. Але Кейл все ще був у стані больового шоку. Випалене місце нещадно нило. Сльози безперервно текли по обличчю. Кейл було контролювати хныки. Через цей чортовий нашийник його давні сили не працювали. Він почував себе безпорадно.

     

    Адін відклав “інструмент” і почав стягувати штани з Кейла. За мить Кейл лежав зовсім голим між ніг Адіна. Кейл нарешті відчув себе у свідомості. Тремтячими очима він спостерігав за діями принца. Адін був напівголий, його чорне серце огидно повільно стукало, а чорні вени виднілися по всьому його тілу. Адін почав розтягувати свої штани.

     

    Кейл швидко підірвався, різкий запах ударив йому прямо в ніс. Хлопець сперся на лікті і повернув торс. Кейла почало нудити, він відчув як товстий ком піднімається по його горлу. Хлопець спробував проковтнути все назад, але безуспішно. Його рот наповнив їдкий смак крові. Тепер Кейл лежав весь у крові перемішаної зі слиною та сльозами.

     

    – Ти виглядаєш як ебаний відчай, так, чудово хахаха

     

    Шалений сміх оглушив Кейла. Адін сунув свої пальці Кейлу в рот, рясно змастивши їх слиною та кров’ю. Він почав поспішно розтягувати Кейла, не переймаючись що може заподіяти біль. Кейл вже просто не міг чинити опір, його тіло не слухалося. Він просто хотів відпочити. Хотів щоб його дали спокій. Щоб це був просто страшний сон.

     

    -ХаАааа

     

    Адін різко увійшов Кейла з характерним ляпасом.

     

    -О так дитинко, кричи, кричи для мене ще більше

     

    Кейл вигнувся в спині, його тіло вкрилося дрібною судомою, а суглоби почало вивертати. Претуплений біль огорнув хлопця. Адін почав нарощувати темп, його збуджує картина, що постала перед ним. Гнучкий та безпорадний Кейл вигинається що є сечі, в той час як його тіло вкрите кров’ю та опіком. Адін сповільнив свій темп і знову потягнувся за чимось. Кейл від страху помітно занервував. Біля його голови поклали пару пляшечок з цілющими зіллями. Кейл перевів свій погляд на предмет у руках Адіна.

     

    -СТІЙ НІ н-не треба…а

     

    – Що таке? Я ж сказав, чим більше кричиш – тим гірше

    Адін приставив ножа до живота Кейла. Він вийшов із Кейла, і зробив акуратний, рівний і глибокий поріз, уздовж живота. Не зачепивши нутрощі. Адін силоміць влив Кейлу в рот пару зелів, поки той задихався лежачи під ним. Наслідний принц продовжив рухатися та нарощувати темп. Руками він розвів шкіру біля місця порізу. Він бачив як його член пронизує кишки Кейла. Він спостерігав як його член б’ється про нутрощі Кейла. Прекрасно. Так, Адіну безперечно подобалося це видовище. Він доторкнувся до кишок Кейла, де був його член і натиснув. Кейл ридав без зупинки, з кожним дотиком він скиглив все більше і більше.

    – П-Будь ласка у-убий …. мене …

    Кейл справді жил смерті. Він не міг терпіти такого приниження, він не міг терпіти цей біль. Краще вже було померти, ніж усе це відчувати. Так. Безперечно.

    -Хахахха Кейл ти такий чарівний коли благаєш. Даа, розпач у твоїх очах чудово, ні ти сам єш Відчаєм

    Але Кейла не слухали, над ним продовжили дивуватися незліченними кількостями тортур і принижень, поки він не перетворився на щось, що плаче. Він хотів померти. Але йому не дозволять такої розкоші.

     

    1 Коментар

    1. Jun 24, '23 at 21:12

      дуже добре зроблено, але є суржик та невеликі помилки на початку, але мені дуже це
      сподобалось, так що буду чекати на нові фанфіки від вас!